Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Magasfokú gerincferdülésre...

Magasfokú gerincferdülésre mit tudtok javasolni?

Figyelt kérdés
14 éves leszek 32 fokos gerincferdülésem van.Természetesen kaptam fűzőt is és körülbelül másfél éve hordom.Szerencsére sokat javított,már 20 fok körül volt (áprilisban),de nyáron nem hordtam,keveset jártam gerinctornára és amikor augusztusban vissza mentem már megint 32 fokos lett.Tegnap elmentem a ceragem központba,mert állítólag az jót tesz a gerincnek és amíg feküdtem nagyon-nagyon sokat gondolkodtam.Este amikor az anyukámmal haza értem teljesen kiborultam,sírtam és teljesen kedvetlen voltam.Nem tudom mit csináljak a gerincemmel,hogy gyorsabban gyógyuljon.Még 7.-es vagyok,de már gimiben nem szeretném hordani max éjszaka.De az orvosom és az anyuám is csak annyit mond hogy hordjam a fűzőt,tornázzak,ússzak,sportoljak,egyek sok tejterméket,de hát nem igazán vagyok az a kitartó fajta.Nincs is időm igazából.Csak ma eszembe jutott,hogy az orvosom valami egy hetes befekvést említett ahol tornáztatják a gerincem talán Debrecenben,de nem vagyok benne biztos.Aki tud valamit erről az légyszíves írjon nagyon fontos lenne.És aki a ceragemről is tud valamit írjon.Nagyon-nagyon fontos lenne.
2014. jan. 21. 18:48
 1/1 anonim ***** válasza:

Pedig Te magad is látod, hogy ha csinálod, akkor javul, nem is keveset, így nem szabad félúton abbahagyni csak mert nyár van.

Kitartás, hisz van eredménye!!!

2014. jan. 21. 18:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!