Stevy kérdése:
Van valami hatásos gyógytorna gerincferdülésre, púpos hátra?
Figyelt kérdés
18 éves elmúltam szóval a porcok megkeményedtek ezért nem lehet már sok mindent tenni vele. Nem oldal irányú gerinc betegségem van hanem "púpos a hátam" hanyag tartás eredménye. Valami olyan hatásos gyógytornát szeretnék ami minden nap egyszeri ismétlés után hozhatna bármi felé javulást! Kitartó vagyok! Egyébként sportos alkatú izmos srác vagyok ezért is idegesít nagyon a púpos hátam mert elrontja az össze képet. Szemből kockás has minden , oldalról meg... Bármit megtennék annak érdekében , hogy javulhasson!!! Bármi fajta segítséget tudtok adni elfogadnám! Másik kérdés esetleg ilyet szoktak műteni , kiegyenlíteni a csigolyákon levő porcok kicserélésével vagy fabrikálásával vagy valami ilyesmi? Ha igen mennyibe kerülhet és mennyire biztonságos? És esetleg a műtét után ha létezik ilyen műtét teljes extrém sportokkal tűzdelt életet lehet élni mint amit most is folytatok? Egyébként rengetek sportolok és mozgok , kondi terembe járok , extrém sportolok. Ha van ilyen műtét csak akkor csináltatnám meg ha utána ugyan ilyen életet tudnék élni és nem kellene rá "vigyázni". Előre köszönök minden pozitív hozzá szokást!!!2014. jan. 18. 23:40
2/2 A kérdező kommentje:
Kicsit bővebben? Milyen fajta úszás? Mennyi időt , hetente hányszor valami plusz segítség?
2014. jan. 19. 00:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!