Én leszarom a suliba is kiengedem :D:D nálunk ez megszokott .Egyébként próbálj meg halkan fingani. szép lassan és akkor nem halják meg
2012. jan. 29. 10:16
12/20 anonim válasza:
Ezzel se mondtál semmi újat,
Dugd a s.ggedbe az ujjad.
2012. máj. 3. 16:24
13/20 Vendl Máté válasza:
Bélcsavorádos is lehet és az aszem műtéttel jár ha visszafogod :)
2013. aug. 28. 01:16
14/20 anonim válasza:
Szia! Sikerült megoldani a problémát? Nekem is pont ez a bajom egy jó ideje már, de eddig semmi hasznosat nem találtam ami segített volna sajnos.
2014. szept. 18. 21:44
15/20 brokenbone válasza:
jajj, fing össze magad, ne tartogasd.
2015. márc. 18. 23:09
16/20 Optipolar válasza:
Figyi, én és még 2 oszátlytársam a gimiben nem zavartattuk magunkat. Ha órán kellett, akkor órán fingottunk. :D Az oszátlytársaim meg egy jót röhögtek az egészen. :D
2017. jan. 17. 01:19
17/20 anonim válasza:
Én voltam az, aki írta , hogy tojni nem tud, de fingani annál inkább, 23/L voltam...megoldodott a probléma. Edzek heti 5x, megválogatom, hogy mit eszek és kevesebb a fingó roham. Azóta 7 ev eltelt... 😃 Amúgy néha kiengedem, mert olyan helyen dolgozom, ahol van néhány zug , ahol megehetem. 😃
2017. júl. 31. 19:48
18/20 anonim válasza:
"Nekem is is ez a problémám 23/L létemre. Nincs olyan nap, amikor ne finganék."
Te jó ég! Napi egy fing az a ló túlsó oldala: egészségtelenül kevés.
Nálam nem hogy nap, óra nincs hogy ne finganék. Átlagosan jó ha 20-30 percig nem kell.
2017. okt. 28. 16:20
19/20 anonim válasza:
Nwm azt írtam, hogy napi 1x fingok, hanem azt , hogy nincs olyan nap, amikor nem fingok. Amúgy éjjel nappal jön. 😃
Ha nem sikerül aznap wczni akkor jobban és büdösebb jön. Hála az edzésnek, egészséges taplalkozásnak, megszünt a problémám, vám rendes bélmozgásom.
2017. dec. 5. 13:53
20/20 anonim válasza:
SZÓDABIKARBÓNA, napi 1 kiskanál vízzel elkeverve csodákat művel.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!