Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Hogyan lehet leszokni a...

Hogyan lehet leszokni a koromragasrol vagyis inkaabb a kormom koruli bor ragasrol?

Figyelt kérdés
Elore is koszi :)))
2014. jan. 8. 11:10
 1/5 anonim ***** válasza:
Én lefestettem a körmömet szép körömlakkal, és sajnátam lerágni :D
2014. jan. 8. 11:13
 2/5 anonim ***** válasza:
Azt mondják, hogy a körömrágás akkor jelentkezik, hogyha valamilyen stressz ér, vagy kizökkensz a jól megszokott életedből, körülményeidből. Gondolkozz el rajta, hogy mi történhetett mostanában az életedben, ami akkora változás, vagy stressz, ami előidézheti ezt. Aztán már csak a problémát kell megszüntetni :) Amúgy keress más stresszoldó módszert, pl sport
2014. jan. 8. 11:16
 3/5 anonim ***** válasza:

Szenvedj vele egy órán át, hogy szép mintákat csinálj kézzel a körmeidre egyenként, vagy költs rá jó sok pénzt körmösnél, és akkor nem fogod lerágni, mert sajnálnád.

Vagy esetleg vegyél körömrágás elleni lakkot, nagyon pocsék íze van, ha azzal lekened a körmöd, nem fogod rágni.

2014. jan. 8. 11:17
 4/5 anonim ***** válasza:
Én mükörmöt tetettem fel addig leszoktam rola,de most nincs péénzem rá:(
2014. jan. 8. 11:18
 5/5 A kérdező kommentje:
Koszi mindenkinek... :)
2014. jan. 8. 11:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!