Hogy tudok leszokni a takony evésről?
Figyelt kérdés
tom gamatul hangzik de léci segitsetek.2013. júl. 9. 07:23
1/13 anonim válasza:
Hát ilyet még nem kérdeztek öcsém. :D Csak önuralom kérdése az egész. Vagy családnak szólj körbe, hogy ha látják, próbáljanak rád szólni érte. Figyelem kérdése inkább, mint a körömrágás.
Apropó, mit jelent a "gamatul" kifejezés nálad?
2/13 anonim válasza:
gamatul: szarul, rosszul, pusztulatosan, undorítóan. Van még jópár szinonima, de ennyiből értheted. Mint a "prosztó". :)
3/13 anonim válasza:
De hogy lehet taknyot enni? :DD mi abban a jó?,azt leszámítva hogy nem 800ft mint a cigaretta. De valóban elhatározás kérdése.Pl az lehet jó ötlet,hogy ha kibírod 1napot takony evés nélkül megjutalmazod magad vmivel pl egy csoki vagy amit nagyon szeretsz,és közben ezidőalatt keresel vmi jobb szokást pl ha rádjön a takony ehetnék csinálsz 10 fekvőtámaszt;)
4/13 anonim válasza:
Megjutalmazza magát egy marék takonnyal. :D:D
5/13 A kérdező kommentje:
1 napot kibirtam de este észre se vettem s ettem .gyorsan kimostam a számot.határos a szappany?
2013. júl. 10. 08:21
7/13 anonim válasza:
Nem tudom, arra a senki földje felé is van internetlehetőség a farmon? :D Mert kb. most úgy értelmeztem ezt a kommentet, kérdező... Szappannal ne mossál szájat, nyeled a cuccot... Normális vagy egyébként?
8/13 anonim válasza:
Nem tudom, de én arra lennék kíváncsi, hogy hogy lehet rászokni?
10/13 anonim válasza:
Minek szoknál le? Inkább kérd meg a család többi tagját hogy mindenki gyüjtse össze neked és te meg eszed. Olcsón kijössz igy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!