Mért van az, hogy nem tudok koncentrálni semmire? Nem tudok meg jegyezni semmit!
Figyelt kérdés
pl.: foci meccs: nem emlékszek mi volt az előző 5 percbe!
zene: rongyosra hallgatom de megjegyezni nem tudom!
Nevek: nem jut eszembe kit, h hívnak!
20F
2009. nov. 29. 23:04
1/8 anonim válasza:
De ez mostanában van így nálad vagy mindigis így volt? Mert ha mostanában akkor lehet, hogy csak fáradt vagy és ki kéne pihenned magad. vagy nagyon szorongsz vagy ilyesmik. lelki tünetek okozhatnak koncentrációs nehézségeket meg rossz memóriát. Ha nyitott vagy az ilyesmire végezhetnél agykontroll tanfolyamot!
2/8 anonim válasza:
Nem tudom mi lehet ez,de remélem válaszolnak mert ugyanilyen vagyok sajnos én is.
Teljesen kétségbe vagyok esve miatta....
3/8 anonim válasza:
Énis iylen vagyok. tanulni is nehéz, mert egyszerűen nem ragad meg semmi:S
4/8 anonim válasza:
Valóban nem ártana némi infó még...
Kevesebb buli, kevesebb pia, kevesebb cigi (ne adj isten drog). Több sport. Több pihenés. Memóriagyakorlatok, gonko-biloba tea.
Jah és figyelj oda. Meglepő lehet, de sokszor az ember nem figyel oda, ezért nem emlékszik :). Koncentrálj tudatosan... Ha nem változik, menj el dokihoz.
5/8 A kérdező kommentje:
Se cigi se pia drog meg főleg nem játszik szerepet az életembe! 2éve nem sportolhatok sérülés miatt!
2009. nov. 30. 07:13
6/8 anonim válasza:
Nem lehetsz kimerülve? Nem tanulsz vagy melózol túl sokat? Próbálkozz egy hét szabival, csakis pihenés, kikapcsolódás ...
7/8 A kérdező kommentje:
nem-nem ez nem lehet ok! Ugyanis iskolába már nem járok , nem rég kezdtem el dolgozni,de most itthon vagyok térdműtét miatt! kb 3honapja csak itthon vagyok!
2009. dec. 2. 00:29
8/8 Salx Narval válasza:
Vitaminok és nyomelemek hiánya is okozhat hasonló tüneteket.Fordulj orvoshoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!