Mért van az, hogy nem tudok koncentrálni semmire?
Figyelt kérdés
Vegyük például a zenét nem tudok oda figyelni, nem tudom megjegyezni. Akárhogy koncentrálok el kalandozok! Kb 3hónapja van így! És ma jöttem rá, hogy ez valami zavar lehet!2009. aug. 28. 14:15
1/2 anonim válasza:
Általában ami nem érdekli az embert arra nem tud odafigyelni
Fogalalkozz vmivel ami igazán nagyon érdekel ,akkor kiderül h tényleg "zavar" van e
2/2 A kérdező kommentje:
Még mindig ez van! Mivel írtam,h "Kb 3hónapja van így! És ma jöttem rá, hogy ez valami zavar lehet" ezért itt nem az érdeklődésemmel van gondom! Már focimeccset se tudok nézni, egyszerűen nem emlékszek vissza mi volt 5percel az előtt! Kezdek aggódni..
2009. nov. 29. 23:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!