Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Ma kitöltöttem egy depressziós...

Ma kitöltöttem egy depressziós tesztet és középszinten vagyok depressziós szerintetek mit kéne csinálnom?

Figyelt kérdés

lehet el kéne mennem pszichológushoz????

vagy szerintetek mit kéne csinálnom???

csak 14 éves vagyok és nem szeretnék anyámnak szólni

2013. dec. 15. 22:42
 1/6 anonim ***** válasza:
69%

Már gondoltam rólad, hogy mekkora egy idióta vagy, de aztán látom, hogy csak 14 éves vagy.

Nem vagy te depis, nyugi! Nem kell ilyen hülye teszteket kitölteni.

Pl:

Van két gyerekem, egy 5,5 és egy 1,5 éves. A nagy egy okos, nyugis, béketűrő csaj, a kicsi is lány, egy átokfajzat sajtkukac, kb. 5 fiú veszett el benne. Kíváncsiságból megcsináltam mindkettővel egy tesztet. A teszt szerint mindkettő hiperaktív gyanús. :))) Na, most akkor szaladjak a kölykeimmel dokihoz??

Szóval, ne menj pszichológushoz, csak értelmes dolgokkal foglalkozott, ne hülye tesztekkel!

2013. dec. 15. 22:53
 2/6 anonim ***** válasza:
"foglalkozz" akart lenni
2013. dec. 15. 22:54
 3/6 anonim ***** válasza:

Első vagyok.

Belinkelnéd a tesztet? Megcsinálom, ha nekem is ilyen eredmény jön ki, akkor eldobálom magam :)

2013. dec. 15. 23:17
 4/6 A kérdező kommentje:
itt van: [link]
2013. dec. 15. 23:33
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Komolyan egy sz*r feminás tesztre alapozod ezt? Jesszus.
2013. dec. 16. 00:16
 6/6 anonim ***** válasza:

Első vagyok.

Megcsináltam a tesztet, az szerint nem vagyok depis :)

De ez egy rakás szar, nem pedig teszt. Femina??? Hehe...

(egyébként sem 14 éveseknek találták ki, akiknek percenként változik a lelkivilága)

2013. dec. 16. 10:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!