Miért van motiváció hiányom? Lehet hogy depressziós vagyok? 19/L
Figyelt kérdés
Az elmúlt időben úgy érzem, hogy semmihez sincs kedvem, nem lelek örömöt semmiben. Pedig jó tanuló vagyok, párkapcsolatban élek két és fél éve és otthon se lehet rám panasz. Azonban tudni kell rólam hogy a családom szétvált, a tavalyi évet külföldön töltöttem (új suli, távkapcsolat stb.), egész nyáron csak tanultam, hogy bepótoljak itthon mindent, amíg a barátaim buliztak, nyaraltak. Többen el is fordultak tőlem. 7 éven keresztül versenyszerűen táncoltam, de azt is abba kellett hagynom a túl sok kötelezettség miatt, most már nem is mozgok. Nem mondom megérte, mert sikerrel vettem a vizsgáimat, de már ez sem okoz nagy örömöt. Jelenleg érettségi előtt állok motiváció nélkül. Édesanyám folyton ingerült, nem igazán tud segíteni nekem.2013. nov. 20. 17:28
1/2 anonim válasza:
Keresd meg a céljaidat,legyenek terveid és álmaid,amiket teljesíthetsz.találj magadnak olyan vágyalmot amire törekedni tudsz! a mozgás sokat segít..akár csak egy futás este,Ez nem depresszió,szerintem mindenkinél vannak ilyen időszakok :)csinálj olyan dolgokat amiket szeretsz,amik fel tudnak vidítani. 25/L
2/2 anonim válasza:
Menj a szabadba, de ne este, hanem délelőtt, vagy kora délután, amikor világos van. Ilyenkor összel szürkébbek a nappalok, a tobozmirigy több melatonint termel, és az lehangolttá, deprimálttá tesz. Egy kis napfény csodákra képes!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!