Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Miért van ez? Kellene egy...

Miért van ez? Kellene egy pszichológus?

Figyelt kérdés

Elhatároztam,hogy elkezdek fogyókúrázni,jól is megy.Próbálok minden nap mozogni.Azonban ma kicsit nehezebben ment az egész.Tornázás közben elsírtam magam.UÚgy bömböltem mint egy szaros kölök,nem bírtam abbahagyni.Nem tudom miért lehetett ez.Talán elkéne gondolkoznom pszichológus téren? Vagy egyszerűen minden összegyűlhetett és most jött ki?Kicsit tényleg elegem van mindenből.

Kérlek rosszindulatú hozzászólásokat ne írjatok,szükségem van most pár szép szóra.

2013. nov. 24. 15:48
 1/1 anonim válasza:
Szerintem nem feltétlen kell pszihologus.nem lehet, hogy csak rossz passzban voltál vagy megjött?szerintem ha mostantól mikor ezt csinalod és rendszeresen ugyan ez lesz akkor kell.:)
2013. nov. 24. 16:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!