Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Tanuljak tovább ha migrénem van?

Tanuljak tovább ha migrénem van?

Figyelt kérdés

Ez az utolsó évem a gimiben. amit nem is bánok már mert kb vért izzadok úgy szenvedek. migrénem van, elég kegyetlen. állandóan fáj a fejem, két naponta rosszul vagyok. bár 4,5 az átlagom nem tudom h menjek e fősulira. :s fizikai munka egyáltalán nem menne, de tanulni se bírok már.

voltam rengeteg orvosnál, kivizsgáltak, beszedettek velem vagy 10 féle gyógyszert. semmi sem segített.

mihez kezdjek?:/

18/l

2013. nov. 18. 20:22
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Ne haragudj, nem lebecsülni szeretném a problémádat, de ez nem migrén, hanem pszichoszomatikus fejfájás. Ezért kaptál rá dilibogyókat, mert ezt a doki is tudta (Frontint meg Rivotrilt). Nyilván sokat pörgeted magad a dolgokon és a tested így tiltakozik. A migrén rohamokban jön, váratlanul, rendkívül heves fejfájást okozva, majd gyógyszer nélkül is elmúlik pár óra, max 1-2 nap alatt, majd csak egy bizonyos idő múlva "látogat" meg újra, nem 1-2 naponta jön elő. Tudom, mi a különbség, mert nekem is volt ilyen elhúzódó pszichés fejfájásom, meg klasszikus migrénem is, ég és föld a kettő közti különbség. Én azt javaslom, hogy hagyd abba a gyógyszerezést és pszichológushoz menj, aki feltárja a problémáidat. És természetesen tanulj tovább.
2014. febr. 9. 14:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!