Tanuljak tovább ha migrénem van?
Ez az utolsó évem a gimiben. amit nem is bánok már mert kb vért izzadok úgy szenvedek. migrénem van, elég kegyetlen. állandóan fáj a fejem, két naponta rosszul vagyok. bár 4,5 az átlagom nem tudom h menjek e fősulira. :s fizikai munka egyáltalán nem menne, de tanulni se bírok már.
voltam rengeteg orvosnál, kivizsgáltak, beszedettek velem vagy 10 féle gyógyszert. semmi sem segített.
mihez kezdjek?:/
18/l
Milyen orvosoknál jártál? Mit néztek? Milyen vizsgálatokat kértek? Milyen gyógyszereket szedtél?
Nekem aurás migrénem van, ami nagyon erős. Egyszerre 2 helyre járok egy migrénes ideggyógyászhoz és a fejfájás ambulanciára.
Nekem 8 évesen kezdődött, lassan 20 éve már. Rengeteg orvosnál jártam, amíg iskolába jártam rá fogták, hogy az iskolai stressz miatt van, de nem amiatt volt. Tudom mit érzel, de mindenképp kell tovább és tovább menni, míg valaki nem segít. Ezért kérdezem, hogy milyen orvosok, milyen vizsgálatokat kértek. Hátha segíthetek.
neurológián jártam. ct, MRI, vérvizsgálat.
szedtem frontint, quarelint, medazepamot, teperint, rivotrilt, miagemet. hirtelen ennyi jutott eszembe
Stroke uh? Szemészet? Belgyógyászat? Eeg? Ezek nem voltak meg?
Frontint mire? Az nyugtató. Quarelin pedig csak a kialakult kezeli. Divascan? Ilyet nem szedtél?
Utánna néztem a többi gyógyszerednek szinte mind pszichés eredetű betegségre írják. Ez nem jó. Nekem egy ideggyógyász sem írt ilyeneket.
Én divascant szedek minden nap, megelőzésre. De ha ennek ellenére is fáj a fejem, akkor quarelin vagy egy fél szem sumatriptan orion.
Magánútra vinném tovább. De ha erre most nincs keret akkor öszpontosítsunk a kérdés másik felére. Tehát ha nem is mersz bele vágni a fősuliba, egy 2 éves szakképzést mindenféle képpen csinàlj meg. Azt írod nem menne a fizikai munka, akkor valami irodai szakmát kell választanod.
De ezzel a fejfájással kezdeni kell valamit. Olyan nincs hogy bele kell nyugodni. Hol laksz?
:)
Azért kérdeztem hol laksz, hátha Miskolc környékén vagy Encs, esetleg Gönc környékén, mert akkor tudtam volna neked ajánlani egy nagyon jó doktornőt, aki maga is gyerek korától küszködik a migrénnel, így nem csak gyógyszereket tesztelget, hanem tudja mit kell adnia neked.
De olyan nincs hogy bele kell nyugodni, ahogyan az orvosodról írsz és a gyógyszerek amiket szedtél, mind arra utal, hogy nem vették komolyan ezt a fejfájást, valami pszichés eredetű dolognak gondolták, ezért kellett ezt a sok nyugtató, szorongás gátló bogyót beszedned. Ezek nem első sorban fejfájásra vannak, hanem pszichés lelki állapotokra.
Mindenféle képpen kell keresned egy jó orvost, mert csak rosszabb lesz. Mi lesz ha gyereked lesz? A háztartás, a gyerek, a munka, a férj. Bele fogsz rokkanni, ha nem találsz egy olyan orvost aki segít neked.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!