Végbélrák lehet?
Figyelt kérdés
Olvastam a tüneteit és nálam is jelentkezik pár: váltakozó szorulás és hasmenés inger, valamint úgy érzem nem ürültem ki teljesen. A hasam nem fáj, van étvágyam, csak nem merek enni, mert amit megeszek az 30 perc és kijön belőlem. Lázam nincs, tudtommal nem fogytam. Vagy ez lehet gyulladás is?2013. nov. 4. 21:08
1/6 anonim válasza:
Inkább gyulladás.
Nekem 2006-tól 2012-ig gyakran véres volt a székletem, és fájt is néha. '12-ben elmentem orvoshoz, és találtak egy polipot, és több helyen gyulladt-fekélyes foltokat. Kiszedték a daganatot, és azóta nincs probléma a beleimmel.
2/6 A kérdező kommentje:
Nekem nincs véres székletem és nem is fáj. Remélem igazad van és "csak" gyulladás, mert már így is kivagyok, nemhogy még valami komolyabb legyen. Köszi :)
2013. nov. 4. 21:26
3/6 anonim válasza:
Nincs mit :)
Azért nem ártana elnézni orvoshoz.
4/6 A kérdező kommentje:
Csütörtökön megyek urológushoz!
2013. nov. 4. 21:29
5/6 anonim válasza:
Valószínűleg tovább fog küldeni gasztroenterológiára.
6/6 A kérdező kommentje:
Akkor érdemes rögtön odamenni vagy előbb az urológushoz?
2013. nov. 5. 11:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!