S. O. S! Végbélrák?
Próbálom röviden leírni.Pár napja vettem észre,hogy a végbélnyílásomnál van egy kisebb daganat.Fáj,aludni rendesen nem tudok.A hasam nagyon rég óta fáj,néha elviselhetetlen a fájdalom.Sokat is fogytam,az elmúlt 1,5 hónapban kb. 6 kg-ot.Székeléssel is problémáim vannak.Van,hogy 3 napi semmi,és mikor megyek wc-re akkor kínszenvedés mire van "eredmény". Tegnap vettem sézre a wc papírom valami nyálkás cuccot. Eszek rendesen,igaz keveset,de napi 3x eszek.Mostanában egyre gyakrabban vagyok rosszul.Szédülés,hányinger.Ilyenkor lever a víz,mozdulni nem tudok.Semmi erőm nincs.Édesapám 9 éve rákban halt meg.Az Ő apja is rákban halt meg.Orvoshoz egyenlőre nem akarok elmenni,kicsit félek :$ És tökre ciki ez szerintem >< :S
16/F
Az a kis göb szerintem a nehéz széklettől, az erőlködéstől jött ki, talán külső aranyér.
Ne gondolj mindjárt a legrosszabbra, ezek a tünetek sok minden mástól is lehetnek, de jobb lenne ha mielőbb orvoshoz mennél, mert ki kell vizsgálni, főleg ha ennyit fogytál.
OK! Szelektív a látásom :)
Nagy valószínűséggel nem végbélrákod van. A kis duzzanat amiről írsz aranyérnek tűnik, amit a székelési problémák okozhatnak. A fogyás, a hasi fájdalom,székelési gondok oka lehet ISZB, krónikus vastagbél gyulladás,de hasonló panaszokat okoz laktóz,glutén érzékenység is.Első lépésben menj el háziorvosodhoz,ő majd beutal szükséges vizsgálatokra,gastroenterológiára. Ne húzd az időt,mert magától nem fog meggyógyulni,csak romlani!Idővel vastagbélrák is kialakulhat! Ráadásul nem ciki, nagyon sok embernek vannak hasonló gondjai!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!