HELP! Végbélrák?
Figyelt kérdés
14/L vagyok. Kb. 1 hete fáj a hasam (csak időközönként, de gyakran) úgy, mint amikor nagy wc-re kellene mennem. Van hogy hasmenésem van, és van amikor szorulásom...Rákerestem a neten, és ezek a végbélrák tünetei...viszont azt is olvastam, hogy ez ilyen fiatalon nem szokott előfordulni...Mit tehetnék? Tapasztalt már valaki ilyet? Előre is köszönöm az ÉRTELMES és segítőkész válaszokat!2012. okt. 7. 16:13
1/7 anonim válasza:
Először is nyugodj meg! Rendszeresen eszel? elég folyadékot, rostot fogyasztasz? ha nem múlik el mindenképp menj el orvoshoz, de nagyon minimális az esély egy végbélrákra 14 évesen!
2/7 A kérdező kommentje:
Igen, normálisan eszem, és nem tapasztaltam hirtelen súlyveszteséget sem...(amúgy sem vagyok egy vékony alkat)... Köszönöm a választ!
2012. okt. 7. 16:16
3/7 anonim válasza:
Ó te jó ég.. Először is felejtsd el az internetes dokikat és ne képzelj be hülyeségeket. Ez számtalan más dolognak is a tünete. Próbálj meg normálisan enni. Lehetőleg kevés megterhelő és szénhidrát dús kaját, mert az puffaszt. A másik meg nekem is szokott hasonló tünetem lenni pl. menstruáció előtt jó pár nappal már elkezd görcsölni a hasam.
4/7 anonim válasza:
A végbélrákosoknak véres a székletük.
5/7 anonim válasza:
Inkább ne a neten próbáld diagnosztizálni magad. Csak feleslegesen húzod az idegeid. Egy szorulásból még nem lesz végbélrák. Egyél sok rosttartalmú ételt, joghurtot, pudingot és igyál sok folyadékot, és megszűnik a szorulás.
6/7 anonim válasza:
én 13/L vagyok...velem is ilyesmi van..csak véres is..de orvoshoz nem merek vele menni..pedig azt mondják elég fontos lenne mert lehet, hogy rák..:S
7/7 A kérdező kommentje:
Utolsó : az nem vicc, mert lehet hogy gyomorfekély..
2013. jan. 11. 15:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!