S. O. S! Végbélrák?
Figyelt kérdés
Próbálom röviden leírni.Pár napja vettem észre,hogy a végbélnyílásomnál van egy kisebb daganat.Fáj,aludni rendesen nem tudok.A hasam nagyon rég óta fáj,néha elviselhetetlen a fájdalom.Sokat is fogytam,az elmúlt 1,5 hónapban kb. 6 kg-ot.Székeléssel is problémáim vannak.Van,hogy 3 napi semmi,és mikor megyek wc-re akkor kínszenvedés mire van "eredmény". Tegnap vettem sézre a wc papírom valami nyálkás cuccot. Eszek rendesen,igaz keveset,de napi 3x eszek.Mostanában egyre gyakrabban vagyok rosszul.Szédülés,hányinger.Ilyenkor lever a víz,mozdulni nem tudok.Semmi erőm nincs.Édesapám 9 éve rákban halt meg.Az Ő apja is rákban halt meg.Orvoshoz egyenlőre nem akarok elmenni,kicsit félek :$ És tökre ciki ez szerintem >< :S
16/F
2013. febr. 7. 14:19
11/15 anonim válasza:
"Anyámnak megmondani nem merem." Hát ez nonszensz! Akkor mond el a piaci kofának, vagy a szomszédasszonynak. Ha ilyen kínok után se mész az orvoshoz, akkor nem tudok mit mondani. De addig tégy valamit, amíg nem késő.
12/15 A kérdező kommentje:
Azért nem akarom elmondani anyámnak,mert attól félek,hogy Ő is a legrosszabbra gondolna... Apám 2 évig szenvedett a rákkal... A legrosszabb ellenségemnek sem kívánom azt,amit akkor anyám élt át.. És nem akarom,hogy megint ezt keljen átélnie.Csak remélni tudom,hogy nem végbélrák.. És orvoshoz majd elmegyek.Mindenkinek köszönöm a válaszokat!
2013. febr. 7. 18:05
13/15 anonim válasza:
Kíváncsi lennék az orvos mit mondott,hasonlóak a tüneteim,bár a hasfájás nálam ritka.Köszi
14/15 A kérdező kommentje:
Ez a kisebb "daganat" eltűnt :D Hasam is fáj,de nem annyira.. alvás megy "rendesen". Nem mentem el orvoshoz..
2013. febr. 23. 11:13
15/15 anonim válasza:
Persze fél az ember orvoshoz menni, mert fél hogy kimondják a diagnózist, ezzel én is igy vagyok, de viszont az még kellemetlenebb ha valaki huzza halassza és azt mondja a doki ha egy kicsit előbb ment volna az ember orvoshoz akkor lehetett volna segiteni. én most kaptam egy időpontot,tükrözésre hozzáteszem(protekciós időpont)2 hónap mulva!Ez ám protekció, ennyi erővel bele is halhatok valamibe ha baj van, ezért inkább priváthoz megyek ami 3 nap alatt megvan igaz 40ezer forint, de fő az egészség!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!