Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Elso cigizes? Nektek milyen volt?

Elso cigizes? Nektek milyen volt?

Figyelt kérdés
Szeretnem kiprobalni.. Nem csinalok belole rendszert!! Egyetlen egyszer szeretnem, mert kivancsi vagyok, de nem merem. Nem fogok megfulladni? Es az elsotol mindenkepp rosszul leszek? 16L
2013. nov. 2. 23:11
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Ha az a lényeg hogy más ne érezze meg, akkor ecettel teljesen eltüntethető.
2013. nov. 2. 23:52
 12/13 anonim ***** válasza:
Nem, nem fog semmivel lejönni, egész hátralévő életedben bagószagú, nikotinsárga kezű, hörgő zombi leszel.
2013. nov. 3. 01:19
 13/13 anonim válasza:
Igazából semmi extra, de először semmiképp ne tüdőzd le :). Én 12 voltam, és anyukám (ő sem cigizik, de ott állt mellettem és ő mondta, hogy tüdőzzem le :D. Mielőtt elítélnétek, csak azért engedte meg, mert inkább legyen ott mellettem, mint hogy valaki mással próbáltam volna ki) mondta, hogy tüdőzzem le, de én majd' megfulladtam :DD
2013. dec. 9. 17:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!