Elso cigizes? Nektek milyen volt?
A rendőrség pont neked készítette ezt a filmet, teljesen valósághű.
http://www.youtube.com/watch?v=7sVa4vECIIg&feature=youtu.be&..
Egyébként semmi bajod nem lesz tőle, én az elején nem tüdőztem le. Amikor letüdőztem az első slukkto akkor kicsit hányingerem volt de semmi más.
Első alkalomra mentolosat ajánlok, mert az gyengébb.
Nem fogsz tőle megfulladni :)
Első alkalomra mentolosat ajánlok, mert az gyengébb.
Nem fogsz tőle megfulladni :)
14/f
Elmondom nekem milyen volt: igazabol semmi kulonos. Mar az elso szivastol letudoztem, ahogy kell. A cigi vegere kezdett beutni egy kozepesnek mondhato szedules. Van, aki kohogni is szokott, en viszont egyaltalan nem kohogtem, pedig meg asztmas is vagyok. Egyedul az a fura erzes, amikor a fust a tudodben van. Valaki ezt elvezi, nekem nem nyerte el a tetszesemet. Elotte is ellene voltam, es igy utolag meg annal inkabb, mert nem eri meg azt a koltseget, amit az emberek kidobnak ezert az erzesert. Meg hat termeszetesen karos is. Ha nem tudozod le, akkor szajrakot fogsz kapni, ami gyorsabban kialakul elvileg.
Arra viszont nagyon figyelj oda, hogyha csak egy szalat is elszivsz, az ujjaidnak kb lemoshatatlanul nikotin szaguk lesz. En legalabbis ettol feltem a legjobban, mert ezt tuti nem lehet a szulok elott kimagyarazni.
Egy szaltol meg senkisem lesz fuggo. Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!