Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Elso cigizes? Nektek milyen volt?

Elso cigizes? Nektek milyen volt?

Figyelt kérdés
Szeretnem kiprobalni.. Nem csinalok belole rendszert!! Egyetlen egyszer szeretnem, mert kivancsi vagyok, de nem merem. Nem fogok megfulladni? Es az elsotol mindenkepp rosszul leszek? 16L
2013. nov. 2. 23:11
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Ne parázz, semmi bajod nem lesz. Max egy kicsit köhögni fogsz. Viszont arra figyelj, hogy az első pár slukkot még ne tüdőzd!!
2013. nov. 2. 23:16
 2/13 anonim ***** válasza:
Szerencsés esetben hogy olyan k**rva szar lesz, hogy egy életre elmegy a kedved a további dohányzástól. Kevésbé szerencsés (ez a valószínűbb) máskor is rágyújtogatsz majd, aztán azon kapod magad, hogy függő vagy. Ez szabad választás kérdése innentől, ugyanis drogról van szó.
2013. nov. 2. 23:25
 3/13 anonim ***** válasza:
*nem szabad választás kérdése
2013. nov. 2. 23:26
 4/13 anonim ***** válasza:

A rendőrség pont neked készítette ezt a filmet, teljesen valósághű.

http://www.youtube.com/watch?v=7sVa4vECIIg&feature=youtu.be&..

Egyébként semmi bajod nem lesz tőle, én az elején nem tüdőztem le. Amikor letüdőztem az első slukkto akkor kicsit hányingerem volt de semmi más.

2013. nov. 2. 23:28
 5/13 anonim ***** válasza:

Első alkalomra mentolosat ajánlok, mert az gyengébb.

Nem fogsz tőle megfulladni :)

2013. nov. 2. 23:31
 6/13 anonim ***** válasza:

Első alkalomra mentolosat ajánlok, mert az gyengébb.

Nem fogsz tőle megfulladni :)

14/f

2013. nov. 2. 23:32
 7/13 _Random válasza:

Elmondom nekem milyen volt: igazabol semmi kulonos. Mar az elso szivastol letudoztem, ahogy kell. A cigi vegere kezdett beutni egy kozepesnek mondhato szedules. Van, aki kohogni is szokott, en viszont egyaltalan nem kohogtem, pedig meg asztmas is vagyok. Egyedul az a fura erzes, amikor a fust a tudodben van. Valaki ezt elvezi, nekem nem nyerte el a tetszesemet. Elotte is ellene voltam, es igy utolag meg annal inkabb, mert nem eri meg azt a koltseget, amit az emberek kidobnak ezert az erzesert. Meg hat termeszetesen karos is. Ha nem tudozod le, akkor szajrakot fogsz kapni, ami gyorsabban kialakul elvileg.

Arra viszont nagyon figyelj oda, hogyha csak egy szalat is elszivsz, az ujjaidnak kb lemoshatatlanul nikotin szaguk lesz. En legalabbis ettol feltem a legjobban, mert ezt tuti nem lehet a szulok elott kimagyarazni.

Egy szaltol meg senkisem lesz fuggo. Sok sikert!

2013. nov. 2. 23:37
 8/13 anonim ***** válasza:
De igen, meg fogsz fulladni, aztán egész életedben vastüdőben fogsz feküdni :D
2013. nov. 2. 23:45
 9/13 A kérdező kommentje:
Koszonom szepen a valaszokat!! Nem fogok raszokni csak kivancsi vagyok es hat ki az aki sose probalta ki?! A kezemrol a szag semmivel nem fog lejonni?:o
2013. nov. 2. 23:48
 10/13 _Random válasza:
De lejon, kb ha haromszor egymas utan megmosod. De kicsit meg ezutan is erezheto, ha jol emlekszem.
2013. nov. 2. 23:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!