Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Elso szolizas? (kerdesed tul...

Elso szolizas? (kerdesed tul rovid. )

Figyelt kérdés

S(ose voltam meg szoliba. Tudom, hogy nagyon egeszsegtelen stb.. De most mar ott tartok, hogy az utcara nem veszek fel rovidnadragot/szoknyat strandra se megyek, mert eszmeletlen feher vagyok. A nap alig ha lefog. Hiaba napozok, szinte semmi nem tortenik. Nem akarok szolis p***a lenni, csak neha-neha elmenni, hogy legyen szinem.

Hogy mukodik a szoli?

Eloszor hany percre menjek?

Mennyi ido utan latszik meg?

Nagyon forro? (tudom, hogy hulye kerdes, de miota megneztem a vegso allomast kicsit felek)

15/L

2013. júl. 7. 13:26
 1/5 anonim ***** válasza:
Nagyon szép a fehér bőr.. ne menj, kérlek.
2013. júl. 7. 13:34
 2/5 A kérdező kommentje:

Ez mar nem a szep kategoria...

Aki nem ismer az azt hiszi, hogy az egesz nyaram bent a hazba toltom . Es ha megyek valahova baratokkal, mindenki szep barna en meg kilogok a fehersegemmel...nagyon rossz.

2013. júl. 7. 13:39
 3/5 anonim ***** válasza:
Inkább a fehérséggel lógj ki, mint a bőrrákkal...
2013. júl. 7. 14:02
 4/5 A kérdező kommentje:
Hanyszor hallunk olyat, hogy tudorakot kap aki nem cigizik? Hanyszor kap borrakot aki nem szolizik? Ilyen elven a napra se megyek ki, hanem tenyleg bezarkozok.
2013. júl. 7. 14:11
 5/5 anonim válasza:
Kicsit későn válaszolok, de egyébként semmi különös! Én 15 éves koromban voltam először, mert táncolok és barnának kellett lennünk. Eu-s szoliba mentem, nem hiszem hogy sokkal kevésbé káros mint a rendes, de mind1, én állót választottam, mert az higénikusabb szerintem, és 6 percre mentem. Bemész a kis kabinba, levetkőzöl, belépsz a szoliba, elindítod és vársz. Lehet állítani a hűtésen, szóval nem fogsz leizzadni vagy ilyenek, de utána jó ha azért van nálad dezodor.
2013. nov. 2. 23:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!