Miért nem tudok aludni?
Figyelt kérdés
A családomnak is elege van belőlem, mert bármilyen apró neszre felébredek, miután órákig küzködtem az elalvással. Nem vagyok sem depressziós, sem stresszes. Sokszor szándékosan kimerítem magam fizikailag is, és úgy sem megy. Nem szeretnék semmilyen bogyót szedni (főleg nem olyat, amire rá lehet szokni, vagy hízlal). Mit tudok tenni? 14/L2013. nov. 1. 20:55
1/3 anonim válasza:
detto ugyanez a gondom..nem volt más megoldás csak a gyògyszer(most is azért vagyok itt mert nemtudok aludni))
2/3 A kérdező kommentje:
Hát akkor inkább maradnak az álmatlan éjszakák.. Nagyon gyógyszer-ellenes vagyok. :)
2013. nov. 20. 20:59
3/3 anonim válasza:
igen énis az vagyok de ez már elfogadhatatlan volt..amiota élek nem szedtem semmi gyògyszert még fejfájás csillapitot se semmit..kizàròlag homeopátiás(növènyi) gyògyszereket..ez is olyan és alszok mint a bunda a neve seducor forte ha gondolod nézz utàna
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!