Mennyi idő míg rendbe jön a térd rándulás?
Figyelt kérdés
Múlt héten pénteken elestem és kiugrott a térdem. Amikor felálltam, visszament a helyére, viszont egy idegszálat becsípett. Jégzselével, Flector kenőccsel és chili krémmel kezelem, plussz vizes ruházom. Érzem, hogy ki akarna roppanni, de nem tud... Hiába próbálom nem roppan ki... Máskor is csípődött már be, de akkor aránylag hamar kiroppant, max 1-2 napra rá... Akárhogy igyekeztem, nem akarja az igazat. Az orvosom aktív pihenést rendelt el, azt mondta, ha ki akar majd kiroppan. Viszont emiatt olyan nyomást érzek a porcon belül. A doki szerint ne erőltessem.. Ínszalag húzódás és megnyúlás is lett a térdemben. A combomat is egy helyen nagyon megütöttem, ott azóta le a kis lábujjamig le van zsibbadva azóta is. Mennyi idő alatt gyógyul meg? Csak wc re megyek ki, meg enni... Amúgy egész nap pihenek, meg esténként párom masszírozza. Már tudom terhelni annyira, hogy mankó nélkül tudok menni.2013. okt. 31. 12:23
1/1 A kérdező kommentje:
Hajlítás nem megy teljesen,kinyújtani nem tudom rendesen.
2013. okt. 31. 12:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!