Mit csináljak hogy ne ránduljon meg a lábam ha sportolok?
Figyelt kérdés
Már régebben is volt hogy meghuzodott mindkét térdemben az ínszalag és megint megrándult a jobb térdem :/ sportolni akarok,de ha mindig megrándul nem tudom.. mit csináljak hogy meg előzzem? Esetleg van valami térdvédő ami sportolás közben védi a térdet? Köszönöm a válaszokat :)2012. szept. 16. 21:42
1/4 poiu válasza:
Nem tudom, mit sportolsz. Általában: fontos a bemelegítés. Neked különösen fontos lehet az erősítés. Keress rá a testépítésre, és válassz rokonszenves láberősítő gyakorlatokat.
2/4 A kérdező kommentje:
Atlétika, köszönöm a választ:)
2012. szept. 18. 19:17
3/4 L.Zsuzsi válasza:
A térdízületet mesterségesen úgy lehet a legjobban erősíteni, ha a combizmaidat erősíted! (pl. futás, gyorsúszás, stb.). Keress egy jó traumatológus szakorvost, mert lehet, hogy a panaszod hátterében valamilyen komolyabb, esetleg kezelhető rendellenesség van!
4/4 poiu válasza:
Futás jó, de pont az nem megy neki... Szerintem valódi testépítő - erőfejlesztő gyakorlatok kellenek. Óvatosan, fokozatosan növelve a terhelést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!