Miért jött rám ismét egy ilyen roham?
Figyelt kérdés
Már második alkalommal történt meg, hogy elkezdett zúgni a fejem, remegtem, szédültem. Az első alkalommal zsibbadtak a végtagjaim, de most rámjött egy nagyon erős roham, rángatóztam, nem tudtam leállni. Olyan volt, mint egy epilepsziás roham, de nem vesztettem el az eszméletemet és negyed óráig tartott. Néha kis szünetekkel az izmaim elernyedtek, aztán ismét megállás nélkül rángatózott mindenem, de iszonyú mértékben. Nagyon megijedtem, kihívtuk az orvost, aki megvizsgált, addigra már többnyire múlt a rángatózás. Azt mondta, hogy ez a stressz miatt van. Nekem borzalmas volt és nem tudom elhinni, hogy a stressz tényleg produkálhat ilyen tüneteket. Mit csináljak? A semmiből jött elő.2009. nov. 12. 22:29
11/13 anonim válasza:
Akár pánikroham is lehetne, de az tudtommal nem jár izomrángásokkal.
12/13 anonim válasza:
Valóban szükséges lenne egy neurológiai vizsgálat ahogy írták.
13/13 anonim válasza:
Lehet, hogy nincs oka a rohamoknak, és többet nem is lépnek fel. Lehetséges az is, hogy valami egyéb betegség van a háttérben. Mivel a rohamokat okozó betegségek között igen súlyosak is vannak, nem kellene halogatni az orvosi kivizsgálást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!