Fulladásos roham! SEGÍTSÉG! Mit csináljak?
1. válaszoló: nem cigizek, és az ügyeletre hiába megyek ott mindig egy öreg doki van aki mindenre azt mondja h igyak sok teát, multkor e kezem tört el és azt se vette rajta észre, akkor is csak azt mondta h igyak teát....
2. válaszoló: ezt a rohamot szerintem az allergiám váltotta ki, szóval az ügyeletre hiába mentem volna :/, a teától nem lennék jobban....
3. válaszoló: nem pánikroham, felébredtem és kb 5 perc múlva jött az egész...
Elmondok vmit, lehet nem hiszitek el: 5 évvel ezelőtt ideg alapon fulladtam, aztán félrekezeltek vele és kialakult belőle egy igazi nehézlégzéses betegség, nem asztma, mert egyik gyógyszer sem segített, 2 éven keresztül szenvedtem vele. És fiú létemre többször is megríkatott, mert úgy éreztem halálra fulladok, hiába feküdtem be a kórházba, az ínhalálozó sem segített :(((, Egyébként 10-ből 10 orvos azt kérdezte h mit keresek a kórházban, mivel se a tüdőmmel, se a hörgőimmel nincs gond... Az eszükbe se jutott h ez vmi új betegség
Ugyanezt éreztem most, ha régen nem tudtak segíteni, akkkor hajnalban sem tudtak volna, főleg az ügyeleten, de azért kösz h válaszoltatok..
Kb 1 órán át tartott az egész, hatalmas levegőket vettem, krákogtam, köhögtem, megpróbáltam könnyíteni, nem jött össze, de legalább már elmúlt.:)
19/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!