SÜRGŐS! Légszomj ellen?
Figyelt kérdés
egyedül vagyok itthon, és eléggé légszomjam van. meg mintha valami állandóan lenne a tüdőmbe és nem tudom felköhögni.. mit tegyek? 15/f2013. okt. 15. 23:38
11/23 anonim válasza:
Akkor vegyél egy mély levegőt és feküdj le aludni.
12/23 A kérdező kommentje:
és ha megfulladok? mert pl. asztmás rohamom van? vagy bement a kaja a tüdőmbe? :O
2013. okt. 16. 00:33
13/23 A kérdező kommentje:
ez megnyugtató"ha meg mégis, akkor nyugodj békében"
2013. okt. 16. 00:39
14/23 anonim válasza:
Ne sértődj meg, de elég kamuszagú a kérdésed. Nekem már volt légszomjam szívprobléma miatt, de nem igazán gondolkoztam azon, hogy furcsa lesz-e átcsöngetni a szomszédba, mert én beszélni is képtelen voltam. Csak csápoltam, a szomszéd meg hívta a mentőt. Este 11-kor. Mire kiértek, el is ájultam. Szóval, ami 5 órája tart, azt ki kell aludni.
15/23 A kérdező kommentje:
már pedig nem kamu a kérdés.! most inhaláltam forró sós vízzel, de SEMMIT nem használt.
2013. okt. 16. 01:28
16/23 anonim válasza:
Ha pánikroham, akkor segíthet ha egy
17/23 anonim válasza:
17-es vagyok megint, szar a billentyűzetem... Bocs.
Ha pánikroham, akkor segíthet ha egy papírzacskót a szád elé veszel és pár percig abba veszel levegőt és oda fújod ki. Amúgy meg sztem is orvos!!! Mit ettél? allergia?
18/23 anonim válasza:
Először is, ha a szüleid hazaérnek, mond meg nekik, hogy nagyon nem jó ötlet egy 15 éves gyereket éjjel egyedül hagyni telefon nélkül.
A 112-őt (mentő) lemerült egyenleggel is tudod hívni.
19/23 A kérdező kommentje:
megértem a reggelt. iskolába nem mentem, mert még mindig rosszul vagyok.. most annyira már nincs légszomjam, de légzésnél mintha valami lenne ott amit nem tudok felköhögni. (köpet, stb.)
2013. okt. 16. 13:15
20/23 anonim válasza:
És miért nem mentél még orvoshoz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!