Legszomj ellen mit tesztek? Van ra megoldas?
Figyelt kérdés
32 hetes vagyok es 2-3 napja rettenetes legszomjjal kuzdok :( Alig kapok levegot es ugy erzem hogy a szivem is alig ver, pedig viszonylag jo a pulzusszam. Azert irom hogy viszonylag mert magasabb az atlagnal de azt mondtak hogy ez normalis ertek terheseknel.2010. febr. 25. 11:08
1/6 anonim válasza:
Lehet a baba nyomja a szív alatti bordáidat, esetleg nem vagy vérszegény, azaz vashiányos.
2/6 anonim válasza:
A baba nyom mindent és azért van légszomjad. Nekem javasolták a papírzacskót, hogy kicsit lélegezzek azzal, mert segít, valamivel jobb lett, de igazán csak akkor múlik el, ha leszáll a baba. Kitartás! És könnyű szülést neked úgy 8 hét múlva:)
3/6 A kérdező kommentje:
De vashianyos vagyok es kapom ra a vaspotlot. Attol is lehet?
2010. febr. 25. 11:16
4/6 A kérdező kommentje:
Koszi a gyors valaszokat. Es koszi a jokivansagokat is, enis kivanok mindenkinek boldog babavarast es konnyu szulest :)))
2010. febr. 25. 11:17
5/6 anonim válasza:
Nekem is ez van, 33 hetesen. Én olyan keveset fekszem, amilyen keveset csak tudok, mert akkor a legrosszabb. Rendszeresen szellőztetek, én is szedem a vaspótlást, és semmi megerőltetőt nem csinálok. Szépen, lassan elmatatok a háztartásban.
6/6 A kérdező kommentje:
En is egyfolytaban szelloztetek mert ugy erzem fulladok meg. En sem eroltetem magam, nem is birnam :) Koszi a biztatast, azt hittem csak en vagyok igy.
2010. febr. 25. 11:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!