Az alábbi kézremegésnél milyen szakemberhez forduljak?
Figyelt kérdés
Kb. két éve tapasztalom magamon azt, hogyha kicsit, de egészen kicsit izgulok valamiért irdatlan kézremegésem lesz. Eddig nem volt ilyen soha. Nem is izgulást mondanék, vagyis nem tudom megfogalmazni. Elég annyi, hogy egy hivatalban egy adatlapot alá kell írnom, olyan a kézírásom, mint egy 80éves embernek. Pedig én abszolút nem érzem azt, hogy izgulnom kellene bármiért is, de viszont a kezem remeg, és nagyon kellemetlen. Nem tudom merre forduljak ezzel. neurológus? pszichiátria?2013. okt. 12. 16:25
1/2 anonim válasza:
Pszichológushoz, az adott szituációban megjelenő szorongás, feszültség a probléma. Ez lelki síkon jelentkezik, ott is kell megoldani és nem tablettákkal.
2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm. Nem értem, mert egy tök nyugis helyzetben is, mikor lelkileg érzelmileg abszolút nem érzem magam sem feszültnek, sem idegesnek, tehát semmi, akkor is előjön emberekkel való találkozásaim során.
2013. okt. 12. 16:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!