Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Milyen orvoshoz/szakemberhez...

Wéberné kérdése:

Milyen orvoshoz/szakemberhez forduljak candida esetén (nőgyógyászon kívül)?

Figyelt kérdés
Fél éve diétázom, próbáltam már minden létező természetes módszert (fokhagymát, grépfrútmagolajat, teafaolajat, sós-ecetes ülőfürdőt), probiotikumot, canesten combit, akupunktúrát, két nőgyógyászt is, de nem segített. Minek kellene a következő lépésnek lennie? Immunológus? Endokrinológus? Talpmasszőr? Kinek mi segített?

2013. szept. 27. 22:32
 1/4 anonim ***** válasza:
Nőgyógyászhoz. Bocs, de erre nem lehet mást mondani. Az ő dolga. És ne cserélj folyton nőgyógyászt, mert egy nőgyógyász másként reagál, ha tudja, hogy ő már adott neked A B C D E gyógyszert, de nem használtak, ilyenkor F-et ad, aki meg még nem látott, az a biztonság kedvéért újra végigpróbálja rajtad A B C D E gyógyszert, és csodálkozol, hogy ő sem tud meggyógyítani. A leírás alapján még nem kaptál tisztességes szisztémás gombaölő szert (kapszula, tabletta), ez következne nálad.
2013. szept. 28. 09:21
 2/4 anonim ***** válasza:
Elöttem szóló jól mondja, sajnos a nőgyógyászok sem igazán vannak a helyzet magaslatán, megpróbálják a legtöbbször már bevált gyógyszert (vagy mihez érdekük fűződik a gyógyszergyártók révén), ha nem segít, akkor jön a következő és így tovább.
2013. szept. 28. 09:59
 3/4 tanárnő ***** válasza:
Dr László Mária belgyógyász, candidára specializálódott remek orvos. Jó szívvel merem ajánlani.
2013. szept. 28. 12:37
 4/4 anonim ***** válasza:
Én az Alkagint tudom ajánlani.
2013. szept. 28. 14:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!