Szerintetek Crohn beteg vagyok?
Figyelt kérdés
Hasmenésem van már 3 napja eleinte nem volt annyira mos egyre jobban és egy kicsit véres is.A hasam nem fáj étvágyam nincs nagyon.Elötte 2 napig lázas voltam.2013. okt. 10. 17:16
1/3 anonim válasza:
Szia! Mielőbb menj el orvoshoz, hogy kiderítse mi az oka a hasmenésednek és a vérzésnek.Ez sok minden egyébtől is lehet még. Jobbulást!
2/3 anonim válasza:
Tényleg menj orvosoz, a véres hasmenés nem játék ... a Crohn általában fájni szokott, nekem a köldök vonalában jobb oldalon, olyan vakbél tájékon. Szóval lehet, hogy neked nem erről van szó ... de akkor is irány a doki
3/3 anonim válasza:
Nekem sosem fájt még mégis Crohn-os vagyok... Nem biztos hogy Crohn, bármi lehet, menjel háziorvosodhoz feltétlenül!!! Nem játék tényleg a véres hasmenés. 15/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!