Folyadékbevitel! Ez így normális?
Figyelt kérdés
Mindig is keveset ittam, napi fél litert maximum, de ez így nem mehet már tovább, tegnap elkezdtem többet inni, 1,5 litert és ma is megittam már 4 pohárral. Viszont így kb félóránként pisilnem kell. Nem baj? Mennyi idő után szokik hozzá a szervezet a nagyobb mennyiségű folyadékbevitelhez?2013. okt. 10. 12:28
1/1 anonim válasza:
szia, én már 1éve csinálom azt a viz kúrát, a lényeg a rendszeresség és kéne legalább 2-3l ert igyál, tölts meg 2 ilyen 1l es tudd, hogy azt megkell igyad. Tehát mire beáll a rendszer az 2-3hét is lehet, de viszont a lényege a rendszeresség, és idővel megszokja a szervezeted , hogy ez igy normális, és nem jön az inger félóránként.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!