Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Folyadékbevitel! Ez így normális?

Folyadékbevitel! Ez így normális?

Figyelt kérdés
Mindig is keveset ittam, napi fél litert maximum, de ez így nem mehet már tovább, tegnap elkezdtem többet inni, 1,5 litert és ma is megittam már 4 pohárral. Viszont így kb félóránként pisilnem kell. Nem baj? Mennyi idő után szokik hozzá a szervezet a nagyobb mennyiségű folyadékbevitelhez?
2013. okt. 10. 12:28
 1/1 anonim ***** válasza:
szia, én már 1éve csinálom azt a viz kúrát, a lényeg a rendszeresség és kéne legalább 2-3l ert igyál, tölts meg 2 ilyen 1l es tudd, hogy azt megkell igyad. Tehát mire beáll a rendszer az 2-3hét is lehet, de viszont a lényege a rendszeresség, és idővel megszokja a szervezeted , hogy ez igy normális, és nem jön az inger félóránként.
2013. okt. 27. 02:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!