Napi 5-6 liter folyadékbevitel normális?
Párom rengeteget iszik,jegesteát,gyümölcslevet,normál teát,5-6 litert simán megiszik,néha többet is...
Nyáron azt mondom ok,3-at én is,de ilyenkor?másfél liter sztem a normális
ő meg egy húzásra 7-8 decit simán,ha átlagnál jobban izlőt veszek,akkor meg másfeles üveggel egybe megissza
nem baj ez?
huszonéves csak,és vérnyomásán kivül nincs baja
ásványvizet nem hajlandó inni,direktbe nem vettem semmi mást legutobb,akkor egész nap teát fözött,majd boltundorát félretéve lement innivalóért:s
idegeredetű?
a sok innivalo?
ezt nem értem
Vérnyomása?? Akkor gondolkodj!! Ha egy gumicsőbe vizet öntünk,akkor nyomás keletkezik benne,Ha ügyesen beletuszkoljuk a vizet(amit nem tudunk,csak elméletben) Akkor a cső kidudorodik.És ha még fokozzuk a nyomást,akkor sok év múlva kidurran.
Csökkentse 3 literre a vizet,főzz tengeri sóval,mert nem köti meg a vizet.És lejjeb fog menni a vérnyomása,amitől állandóan izgatott,Vagy kardiológus.De egy éhgyomri vércukrot akkor is ajánlanék.
te jó ég
utána olvastam:S
tartós fáradtság,lassú seb gyógyulás,kezelhetetlen viszketés ami kiujul mindig (ekcémának néztük),hizás,és szemromlás
nem ir olyan tünetet,amit ne vettem volna észre rajta az elmult 1 év folyamán,csak ő mindig arra fogta,hogy stressz miatt többet eszik,azért hizik (de előtte is ennyit evett9,sőt,akkor ha beigazolódik,akkor a libidócsökkenés is mehet a kezdődő (?) cukorbetegség számlájára:S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!