Napi 5-6 liter folyadékbevitel normális?
Párom rengeteget iszik,jegesteát,gyümölcslevet,normál teát,5-6 litert simán megiszik,néha többet is...
Nyáron azt mondom ok,3-at én is,de ilyenkor?másfél liter sztem a normális
ő meg egy húzásra 7-8 decit simán,ha átlagnál jobban izlőt veszek,akkor meg másfeles üveggel egybe megissza
nem baj ez?
Ha ezeket a tüneteket produkálja,akkor ez már nem kezdődő.20-30 között lehet a cukra ,és minél magasabb,annál jobban kívánja az édeset és a vizet.Miközben állandóan száraz a szája.Gyors látásromlás a vakságik,érszűkület--de erről ne beszéljünk.
Gyorsan orvos,a kórházban 3-4 nap alatt beállítják.
És életmód és táplálkozásváltás.Nagyon fiatal még.
rámijesztettetek,meg énis saját magamra,elmult pár órában végigolvastam vagy 100 különböző honlapot,és ...
hétfő doki,ha akar ha nem
"vesztettem" egyenlőre...
mikor meghallotta mit akarok,közölte hogy felejtsem el,a gyógyszertárig se vonszolom el...
gondoltam nem baj,hétfői dokirol ugyse tud,"meglepinek" szántam...olyan gyorsan hagyott faképnél a dokival együtt,hogy pislogni se tudtam,csak a dokitol sűrűn elnézést kérni...
nagyon megbántódott,hiába az ő érdeke lenne,de ilyen sajnos...most duzzogni fog egy darabig...
nemtudom még mit tehetnék,mondtam szépen,támadtam le durván...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!