Olyan kérdésem van, hogy minden családban normális dolog az, hogy mindenkinek saját pohara vagy bögréje legyen?
Nálunk csak "kedvenc" bögrék vannak, amiket pl ajándékba kap valaki, de nincs határozottan beosztva amúgy.
Azt hozzá kell tennem, hogy van egy bögretemetőnk. A kert végében egy faláda, abba gyűjtjük a törött bögréket - jó, más szilánkos dolgokat is, de határozottan a bögrék fogynak. Lomtalanításig ott elvannak.
Oka igen egyszerű: balesetből visszamaradás miatt néha beleáll a görcs édesanyám bal kezébe, amivel pont a megmosott bögrét/tányért stb a szárítóra teszi. Rossz beidegződés, mert a balesete előtt mindig így mosogatott, és még nem szokta meg. Nekem hasonló módon, csak én simán figyelmetlen vagyok néha. :)A végeredmény ugyanez. A kedvenc bögréink általában cserélődnek, talán mondanom sem kell.
Öröm az ürömben: rokonok, barátnők, barátok mániája, hogy bögréket adnak ajándékba, én meg nyertem már párszor. Tombolán, nyereményjátékon... Jó, hogy nincs beosztva, ki miből iszik, mert abból háború lenne :P
Ez természetes és higiénikus szokás.Ez nem jelenti azt hogy az ember utál a saját gyermek vagy szülője után inni... de nevelés szempontjából így a helyes
Elég baj az, ha valahol ez nem igy van- mert akkor a gyermek megszokja hogy bárhol, bárki után eszik vagy iszik és utána jön a szájpenész vagy más probléma.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!