Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Mennyi időm van még hátra? 20 F

Gorgo 20 kérdése:

Mennyi időm van még hátra? 20 F

Figyelt kérdés

Őszínte leszek, elcseszett egy életet éltem rossz neveltetésben és nagyon nem törődtem semmivel.

14 éves kortol cigi mellette gáztőltőt fogyasztottam kb napi rendszerességgel akár napi többet is. Közbe jött a füvezgetések és szépen lassan átváltotta a gusztustalan gáztőltőt a fű. 3 éve nem csinálok semmit csak fekszem az ágyban és szívok. Jólenne újéletet kezdeni de érdemes még? Vagy már min1 szétkurtam az egészségem és haljak bele ezekbe? Milegyen? Mennyi időm lehet még? Nem kioktatásokat kérek hanem tanácsot tudom hogy elcsesztem... de a hátterét ezeknek most nemfogom sorolni

2013. okt. 1. 16:23
 1/10 anonim ***** válasza:

Most mennyi idős vagy? 20 körül?

Szerintem jó helyzetben vagy. Ha tegyük fel még mindig ilyen fiatal (20), akkor még annyira nem is cseszted el magad. Még simán belekezdhetsz normális életmódba (táplálkozás, értelmes edzés)..

És a szerencséd: eddig azt mondod csak feküdtél és füveztél? Arany életed volt.. akkor azt csinálsz amit akarsz.. Ha fűre volt pénzed, akkor kajára is van.. Elutazhatsz, tanulhatsz amit csak akarsz.. Nagy értékek ezek. Nem hiszem hogy elcsesztél volna bármit is, inkább úgy látom a leírásod alapján, hogy akármi előtted lehet még.

2013. okt. 1. 16:28
 2/10 anonim ***** válasza:
20 F, leesett.
2013. okt. 1. 16:28
 3/10 anonim válasza:
100%
A tüdő hosszú idő elteltével bizonyos mértékig képes regenerálódni. Ha leteszed a cigit, akkor sok idő elteltével viszonylag egészségesnek mondható tüdőd lesz. Kezdj el valami jó szabadidős tevékenységet űzni. Pl. kezd el edzeni az jól ki is fáraszt, levezetheted a napi gőzt, streszt. Végezz el valami OKJ-s képzést... egyáltalán nem kúrtál el még semmit.
2013. okt. 1. 16:34
 4/10 A kérdező kommentje:
nagyon szégyellem ezek miatt magamat,de kb most döbbentem rá hogy ezt az életmódot abbakell hagynom, elmult 3 évben télleg semmit nem tettem se buli se suli , kaptam egy lakást aminek fizetve vannak a számlái kaját hoznak füvet meg haverok. kb mindenki hoz valamit mikor jön és napi szinten járnak hozzám, így ellustultam és enervatizáltá váltam
2013. okt. 1. 16:34
 5/10 anonim ***** válasza:
50%

Eltartanak.. 20 éves vagy, arany életed van. Hogy mit hozol ki belőle.. nézd, nem kell elmenned napi 8-12 órát melózni akár több műszakba, hogy kajád és lakásod legyen. Ezért írtam, hogy bármire lehetőséged van.

Rohannék taichizni a helyedben.. :)

2013. okt. 1. 16:37
 6/10 anonim ***** válasza:
Én meg dolgozom mint a barom,hogy eltartsam az asszonyt meg a gyereket.Szórakozni se kedvem se időm nincs már.Sokszor elgondolkodom hogy inkább füveznék.39/f
2013. okt. 2. 11:08
 7/10 anonim ***** válasza:
#6. ez a kötelességed!
2013. okt. 7. 02:42
 8/10 anonim ***** válasza:
#7:Közöd hozzá??
2013. okt. 8. 07:40
 9/10 anonim válasza:

akár milyen jókat írtok ez nem hat meg egy drogost sajnos vagy rájössz egyszer vagy soha nem jössz rá ennyi.... de azt belül tudni fogod ha le akarod tenni, nekem pl. volt olyan, h valami olyanhoz nyúltam amit már mikor kézhez se kaptam tudtam h nem szabad aztán szar is volt és eldöntöttem (úgy éreztem teljesen tisztán gondolom ezt 2 hétig tartott) h nem nyúlok soha többet semmihez.... ajánlok egy cikket [link] amiből ezt a részt emelném ki "Az utóbbi 3-4 hónapban rengeteget füveztem, volt úgy, hogy minden nap minden percében be voltam tépve, jó reggelt spanglitól a jóestét spangliig. Zooval mindig eltekertük a magunk kis grammjait. Hogy miért jó a zöld? Nem jó...

Kezdtem rádöbbenni, hogy nem vagyok olyan beszédes, és mindig punnyadt hangulatom van. Nem emlékeztem egyáltalán, hogy mi volt tegnap, csak egy volt biztos... hogy téptünk... A fű annyira lezsibbasztja az embert, hogy nem érdekli semmi. Lehet, hogy eddig is bele tudtál szarni a világba, de ha betéptél, 1000x könnyebb volt. Csak beszívtál, Moby-t hallgattál és bután kinézve a fejedből vigyorogtál, néha röhögő-görcsök jöttek rád (olykor azt se tudtad, hogy min röhögsz olyan jót, de téged ilyenkor még ez sem érdekelt, leszartad). 1 hónapban 1x szerintem még használ is a közérzetnek, és olyan nevetős is, de azért minden percben... A begörcsölt állkapcsot, azt a bizonyos „lassú nézést”, a vérben forgó szemeket, és azt az émelyítő gyepszagot végleg magam mögött akartam tudni... Meguntam, hogy a marihuána fokozatosan leépít, a gondolataimtól foszt meg, amik egykor olyan fontosak voltak, ha nem a legfontosabbak. Fizikait nem, csak lelki függőséget okozott, de miután már Én is láttam magamon a változást, azt mondtam: NEM. Persze, nem volt ez olyan határozott..."

2013. okt. 11. 19:08
 10/10 anonim ***** válasza:
#8. most mi rosszat mondtam? Ne legyél már ilyen ellenséges...
2013. okt. 12. 00:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!