1lány.... kérdése:
Mennyi idő lehet még hátra?
Figyelt kérdés
Anyukámnak tüdőrákja van, kb 2 hónapja már gyomor is, 4 hónapja nem kapja a kemoterápiát mert nem bírja a szervezete, nagyon nehezen kap levegőt és nem tud enni, be van dagadva az egész lába nagyon durván meg szerintem a háta is, köhögni nem sokat köhög, de kap oxigént a kórházban, ahol már másfél hónapja fekszik, ha eszik pár kanállal nagy nehezen az kb egy órán belül ki is jön belőle, már infúziókat se kap, az orvosok csak napokat adtak neki, gyakran félrebeszél és nem igazán fogja fel amit mondunk neki, néha még feláll esetleg elmegy wc-re (mondjuk kétszer egy nap) de pelenkázzák már, és többnyire csak becsukott szemmel fekszik, ma feketét hányt (emésztett vért talán, bár az orvosok azt mondták tea, de azok csak kamuznak mindig, nem is ivott teát). Azt szeretném kérdezni hogy szerintetek (esetleg akinek van tapasztalata) mennyi ideje lehet még? Ez a durvább időszak amikor sokat rosszul van és nem tud menni meg nem bír enni stb amit leírtam az olyan másfél-két hónapja van meg nála. És most egy hete meg még rohamosan romlik az állapota, látjuk rajta.2013. ápr. 12. 17:06
1/58 A kérdező kommentje:
még azt hozzátenném, hogy egyelőre ott tartunk, hogy sokszor még azért képbe van, tudja mi történik körülötte, telefonon is szoktunk beszélni naponta 2-3 alkalommal, még eddig mindig rendesen kommunikált, de most éjjel ahogy a nővérek elmondták már nem volt képben, hozzám és a nagynénimhez beszélgetett, de mi persze nem voltunk ott... :'( meg szokott érthetetlen szavakat mondani, például így hogy: légyszives helyett légyzsivesz ... vagy ilyesmi
2013. ápr. 12. 17:09
2/58 anonim válasza:
Először is sajnálom ami édesanyáddal van. Kegyetlen az élet..Mindig a jókkal történik ez. Sose lehet tudni mennyi idő van hátra, ilyenben itélkezni nem lehet. Papámnak a gyomrában volt, pár hónap alatt elvitte.
4/58 A kérdező kommentje:
iszonyatosan jó ember :'( mindig mindenkinek a jót akarja még ismeretlenül is... szerintem odafönt hiány van az angyalokból azért veszik el tőlünk a legjobb embereket... 55 évesen ennyit szenvedni :( már 4 éve beteg, vastagbéllel kezdődött
2013. ápr. 12. 17:15
5/58 anonim válasza:
Nagyon sajnálom! Sajnos lehet,hogy napjai,esetleg hetei vannak hátra.Az én nagyapám is ugyanígy tüdőrákos volt,csak neki a májára terjedt át.A félrebeszélés már annak a jele lehet,hogy az agyára is átterjedt.Papámnál is úgy volt,nála megmondták az orvosok.
6/58 A kérdező kommentje:
néztek neki agyi ct-t is úgy kb három hete, akkor tiszta volt azt mondták, de ez a szemét betegség nagyon gyorsan terjed... és az orvosok sem mondanak el mindent ami van
2013. ápr. 12. 18:18
7/58 A kérdező kommentje:
kedves harmadik válaszoló tőled azt szeretném még megkérdezni, hogy nagypapádnak voltak e fájdalmai, és ha igen mikortól és hol/mi/mennyire fájt? Anyunak a hasa fáj nagyon...
2013. ápr. 12. 18:32
8/58 anonim válasza:
az én egyik ismerősöm is ebben halt meg. Ő is nagyon jó ember volt csak akkor mondták meg neki hogy rákos mikor már 1 éve az volt. átérzem a szomorúságod!
9/58 anonim válasza:
Mamámnak petefészek rákja volt,ami átterjedt a májára,gyomrára,Ő is feketét hányt egyszer,pár napig élt még.Utolsó napokban egyszer segítettem Neki felülni az ágyban,és észrevettem hogy nem is figyel rám,csak néz a semmibe,valahová fel a fejem fölé.Nagy fájdalmai voltak utolsó éjszaka,jajgatott végig,úgy volt hogy az orvos már másnap morfiumot fog beadni Neki,de már nem volt rá szükség.Sajnálom ami anyukáddal történik,nem azért írtam az előbbieket hogy megijesszelek,csak leírtam velünk hogy történt meg ez a szörnyűség.Kitartást nektek a továbbiakban!
10/58 A kérdező kommentje:
köszönöm hogy leírtad a tapasztalatodat és nagyon sajnálom a nagymamádat :'(
2013. ápr. 12. 20:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!