1lány.... kérdése:
Mennyi idő lehet még hátra?
Figyelt kérdés
Anyukámnak tüdőrákja van, kb 2 hónapja már gyomor is, 4 hónapja nem kapja a kemoterápiát mert nem bírja a szervezete, nagyon nehezen kap levegőt és nem tud enni, be van dagadva az egész lába nagyon durván meg szerintem a háta is, köhögni nem sokat köhög, de kap oxigént a kórházban, ahol már másfél hónapja fekszik, ha eszik pár kanállal nagy nehezen az kb egy órán belül ki is jön belőle, már infúziókat se kap, az orvosok csak napokat adtak neki, gyakran félrebeszél és nem igazán fogja fel amit mondunk neki, néha még feláll esetleg elmegy wc-re (mondjuk kétszer egy nap) de pelenkázzák már, és többnyire csak becsukott szemmel fekszik, ma feketét hányt (emésztett vért talán, bár az orvosok azt mondták tea, de azok csak kamuznak mindig, nem is ivott teát). Azt szeretném kérdezni hogy szerintetek (esetleg akinek van tapasztalata) mennyi ideje lehet még? Ez a durvább időszak amikor sokat rosszul van és nem tud menni meg nem bír enni stb amit leírtam az olyan másfél-két hónapja van meg nála. És most egy hete meg még rohamosan romlik az állapota, látjuk rajta.2013. ápr. 12. 17:06
31/58 anonim válasza:
Örülök hogy kicsit javult,csak így tovább!Minden nap azt nézem írtál-e a fejleményekről,kíváncsian várom a további javulásról a híreket!
32/58 A kérdező kommentje:
köszönöm nagyon kedves tőled! Most megint nemtom mi van, 4kor eljöttem, akkor anyu nagyon gyenge volt sajnos felülni sem tudott, lelkileg is nagyon ki volt, tudod az intenzív osztályon sok szörnyűséget lát maga körül, szóval szeretett volna pihenni, aludni, és azóta nem érem el :'( nagyon kikészít ez a sok szörnyűség, az éjjelek borzasztóak, én meg olyan vagyok hogy stresszhelyzetben nem tudok aludni szinte semmit se, szívom a cigiket egymás után, egyedül vagyok itthon, szóval elég rossz :(
2013. ápr. 22. 00:31
33/58 anonim válasza:
Nagyon sajnálom! :( Kitartás! Tudom milyen procedúra ez,én is átéltem nagy részben ott voltam,mamámmal,amikor a papám volt ugyanígy...:( Neked még az is nehezíti a helyzeted,hogy az édesanyádról van szó.:( Az ilyentől nem sok rosszabb dolog van az életben... /Harmadik válaszoló vagyok./
34/58 A kérdező kommentje:
Sajnálom, hogy neked is át kellett ezt élned, nagyon rossz dolgok ezek :( plusz nemrég apum meg kómában volt, ő is nagyon beteg, már átesett két műtéten de még fogják operálni, neki más jellegű problémája van, elrepedt a nyelőcsöve :(
2013. ápr. 22. 13:18
35/58 A kérdező kommentje:
ha morfiumra van szükség az azt jelenti hogy a csontokon is rajta van? mert neki nincsenek fájdalmai, de ma mondta a nővér hogy lennének, ha nem kapná a morfiumot, valamint vért is kapott, nem tudom miért, nem értem már ezt az egészet úgy ahogy van...
2013. ápr. 23. 20:02
36/58 anonim válasza:
Nem tudom mit jelenthet... de jót biztos nem. :(
37/58 A kérdező kommentje:
hétfőtől onkológia-kemo... meglátjuk hogy bírja, de ha már a főorvos is azt mondja hogy nincs sok idő hátra (aki ráadásul rokonunk is) akkor már biztos úgy van... :'(
2013. ápr. 26. 21:58
39/58 anonim válasza:
Szerintem a marihuánát fel kéne neki írni...
Legalább boldogan "megy el"
40/58 anonim válasza:
szegénynek már lehet hogy jobb lenne ha elmenne...:( tudom durva ezt így kijelenteni de nem szenvedne tovább se ő se a családjának nem kéne tovább nézni ahogy leépül... :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!