1lány.... kérdése:
Mennyi idő lehet még hátra?
Figyelt kérdés
Anyukámnak tüdőrákja van, kb 2 hónapja már gyomor is, 4 hónapja nem kapja a kemoterápiát mert nem bírja a szervezete, nagyon nehezen kap levegőt és nem tud enni, be van dagadva az egész lába nagyon durván meg szerintem a háta is, köhögni nem sokat köhög, de kap oxigént a kórházban, ahol már másfél hónapja fekszik, ha eszik pár kanállal nagy nehezen az kb egy órán belül ki is jön belőle, már infúziókat se kap, az orvosok csak napokat adtak neki, gyakran félrebeszél és nem igazán fogja fel amit mondunk neki, néha még feláll esetleg elmegy wc-re (mondjuk kétszer egy nap) de pelenkázzák már, és többnyire csak becsukott szemmel fekszik, ma feketét hányt (emésztett vért talán, bár az orvosok azt mondták tea, de azok csak kamuznak mindig, nem is ivott teát). Azt szeretném kérdezni hogy szerintetek (esetleg akinek van tapasztalata) mennyi ideje lehet még? Ez a durvább időszak amikor sokat rosszul van és nem tud menni meg nem bír enni stb amit leírtam az olyan másfél-két hónapja van meg nála. És most egy hete meg még rohamosan romlik az állapota, látjuk rajta.2013. ápr. 12. 17:06
51/58 A kérdező kommentje:
köszönöm nektek! tényleg csak az vigasztal hogy ő már nem szendved, már nyugodtan pihenhet! :(
2013. máj. 19. 23:20
53/58 A kérdező kommentje:
Én is sajnálom, mert még sok minden állt volna előtte hisz épp hogy betöltötte az 55. évet... de semmit nem lehet tenni, ő mostmár vigyáz rám odafentről, én meg élem tovább az életemet, egy hatalmas ürességgel a lelkemben :(
2013. máj. 24. 22:17
54/58 anonim válasza:
Légy erős! Fogadd legőszintébb részvétem! :(
(2. voltam)
55/58 A kérdező kommentje:
Gondoltam leírom a nagy hírt, hátha valamelyik kedves ide látogatót érdekli :) szóval az van, hogy anyukám küldött nekem egy kis babócát, hogy ne maradjak egyedül :D terhes vagyok! :)
2013. júl. 26. 01:01
56/58 anonim válasza:
Gratulálok! :)) Kívánok neked sok erőt és egészséget!
58/58 anonim válasza:
Gratulálok neked!Ez nem véletlen! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!