Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Aki cigizik miért teszi?

Aki cigizik miért teszi?

Figyelt kérdés
(aki cigizik attól várom a válaszokat) én nagyon cigi ellenes vagyok, és szeretném néhány dologra felnyitni azok szemét, akik dohányoznak! (privátban mindent részletesen megmutatok nektek)

2013. szept. 22. 10:03
 1/4 anonim válasza:
63%

Őszintén???

Mert valakit megnyugtat!

Sokan megszokásból!

Én pl. azért mert jól esik! És nyugtat!

De szerintem egy láncdohányosnak hiába mutatsz bármit is... semmivel nem fogok leszoktatni őt vagy bármi!

2013. szept. 22. 10:19
 2/4 A kérdező kommentje:
de ha jobban belegondolsz, ha egy idő után nem gyújtasz rá, sokkal idegesebb, sokkal feszültebb, és sokkal ingerültebb leszel! szóval a dohányzás nem megoldás!a dohányzással csak minden sokkal rosszabb lesz, nem fog megoldódni a problémád!!!
2013. szept. 22. 12:37
 3/4 anonim ***** válasza:
Én élvezem a cigit. És menő is. Folyton cigizek.
2013. szept. 26. 03:33
 4/4 Tomi90 ***** válasza:
Baromi jó érzés. Mint amikor nagyon wc-re menned és megkönnyebbülsz (csak hogy az is el tudja képzelni aki nem dohányzik). És naiv vagy ha azt hiszed, hogy a dohányosok nincsenek tisztában a kockázatokkal, dobozok is tele vannak már ezekkel a képekkel, de mivel nagyon erős függőséget okoz, hatalmas erőfeszítés és szenvedés árán lehet leszokni róla. Ilyen objektív érvekkel nem is szoktatsz le senkit, de ha azt mondod hogy "xy is ettől halt meg" az hatásosabb.
2013. okt. 17. 23:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!