Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Az eggyik ismerősöm nem tud a...

Az eggyik ismerősöm nem tud a sarkára lépni. Sohase teszi le a sarkát. Se cipőbe, se mezitlább. ez miért van?

Figyelt kérdés
szerintem ez valami betegség, úgyhogy nem akartam töle megkérdezni, mert nem akartam megbántani. szóval ez mitöl van? köszi a válaszokat. :)

2013. febr. 25. 07:40
 1/5 anonim ***** válasza:
én letudom tenni, de sokszor nem teszem le :)
2013. febr. 25. 07:43
 2/5 A kérdező kommentje:
jó, de én egy táborba voltam vele. és egyszerse látam hogy letette volna. és ráadásul tánctábor, úgyhogy tánc közbe se.
2013. febr. 25. 07:48
 3/5 anonim ***** válasza:

Lehet, szokás, vagy az achilleszin túl rövid.

De tánc közben jóformán senki nem teszi le a sarkát...

2013. febr. 25. 07:52
 4/5 anonim ***** válasza:
Fura. A járásán is látszik? Mezítláb én is gyakran járok lábujjhegyen, egyszerűen azért, mert nem jó érzés, ahogy a sarkam közvetlenül nekiütődik a padlónak.
2013. febr. 27. 17:02
 5/5 anonim ***** válasza:
Valószínű betegség. Műthető is. Az is lehet, hogy volt már korrekciós műtétje. Bizonyos születési problémákat, csak részben tudnak korrigálni.
2013. aug. 28. 17:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!