Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Ha valaki nem cigizik minden...

Ha valaki nem cigizik minden nap, rendszeresen, csak mondjuk egy heten ketszer ragyujt. Az miert teszi? Akkor minek gyujt ra?

Figyelt kérdés
2009. máj. 14. 19:19
 1/8 anonim ***** válasza:
53%
megszokás, a ritka cigizés is beidegződhet, az egy ritmus, de nem a inkotin kell, csak a szokás. Szerintem mert nem is akar rá sokat költeni, meg beteg sem akar tőle lenni, de egy szinten feszültség oldó. Pótcselekvés.
2009. máj. 14. 19:57
 2/8 A kérdező kommentje:

Koszonom:)

Ha valaki meg irna, csak nyugodtan:)

szep estet mindenkinek

2009. máj. 14. 20:35
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Szia. Én egy ilyen ember vagyok. Nem tudom, miért csinálom, néha tényleg megnyugtat. Amúgy van olyan, hogy hetekig eszembe sem jut. Ha a párom nem dohányozna, valószínűleg nem is jutna eszembe soha. De ha véletlen rövid idő telik el két cigizés közt, az már nem esik jól egyáltalán. Olyankor nem is szívom el, mert nem kívánom. Hogy akkor miért?? Nekem ez olyan, mint, amikor valakinek jól esik egy pohár sör, vagy bor. Akinek néha jól esik meginni egy sört, annak miért esik jól? Mert finom és jólesik. Na ezt jól megmagyaráztam. Szóval azért gyújtok rá néhanapján, mert jólesik. Amúgy gyűlölöm a bagószagot, de ha rágyújtok nagy ritkán, akkor nem zavar. Ez van. Kocabagós vagyok.:-)
2009. máj. 14. 21:08
 4/8 anonim ***** válasza:
Neked is szép estét.
2009. máj. 14. 21:08
 5/8 anonim ***** válasza:
Mert jól esik. Az előttem válaszoló tökéletesen elmondta sörös példával. Kellemes élmény beszélgetés közben elszívni pár szálat, ezenkívül ha várni kell pl. a buszra akkor is jó, nem unatkozom, és van valami a kezemben. Pótcselekvés, semmi több.
2009. máj. 20. 18:13
 6/8 anonim ***** válasza:

Mert néha nagyon jólesik:) Nekem kb. egy doboz az ÉVES adagom, de van olyan, amikor úgy érzem, most meghalok, ha nem szívhatok el egy szálat.

Néha a társaság miatt is, pl. nyáron amikor egy láncdohányos haverral kirándultunk, én is többet szívtam (többet... na jó, mondjuk napi 2 szálat:))), mert egyszerűen megkívántam tőle. Utána hónapokig megint nem gyújtottam rá, eszembe sem jutott.

2009. máj. 26. 18:59
 7/8 anonim ***** válasza:

én is ilyen ember vagyok :D

nekem sem jut eszembe itthon de ha barátokkal vagyok (aki cigizik)akkor nem birom ki h ne jutsak rá :S

2009. máj. 28. 16:21
 8/8 anonim ***** válasza:

Én is ilyen vagyok, de van, hogy csak 3 hét alatt 1x gyújtok rá!

Hogy miért van?

azért mert nem szeretek egyedül cigizni és mikor rágyújtok akkor társaságban vagyok általában, és úgy jól esik.

És egyáltalán nem érzem hiányát utána ha nincs több cigim

2009. okt. 15. 23:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!