Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Ha beleszivun egyszer kétszer....

Ha beleszivun egyszer kétszer. Hogyan lehet nem rászokni?

Figyelt kérdés
2009. okt. 22. 10:46
 1/4 anonim ***** válasza:
Te érted a kérdésed, én nem. A dohányzásra gondolsz? Ha igen, akkor miért? Rá akarsz szokni? Egyébként egy két slukktól, sőt száltól sem lehet rászokni!! Egyénfüggő is, de pár doboz, és elmondhatod magadról, hogy ügyes voltál, megcsináltad! És már te is gazdagíthatod a dohányipar fejeseit. Ahogy én is azt teszem pár éve, csak azért mondom, mert nem kéne elkezdezi...
2009. okt. 22. 11:10
 2/4 anonim ***** válasza:

A cigire gondolsz???

Hát úgy lehet nem rászokni, hogy nem cigizel.

2009. okt. 22. 11:11
 3/4 anonim ***** válasza:
ha a cigiről van szó, elárulom, hogy én is másokéba szívtam 1-2 slukkot az elején, aztán jött az egész szál, aztán, mire észbekaptam, rászoktam. ne tedd!
2009. okt. 22. 11:20
 4/4 anonim ***** válasza:
úgy, hogy elszívsz egy egész dobozzal, amitől kínszenvedést élsz át és soha többé eszedbe se fog jutni ilyesmi
2009. okt. 22. 11:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!