Szerdán véradásra megyek, ettől még ünnepelhetünk szombat este?
Figyelt kérdés
Barátaimmal szombat este egy kis összejövetelt terveztük pár dolog, esemény megünneplésére, és nem akarok hazudni, valószínű az alkohol is szerepet fog ebben játszani. Nem akarok én részegen fetrengeni félreértés ne essék. Ma behívtak véradásra (szerdára), ahova nagyon szívesen elmennék, de nem szeretnék fölöslegesen adni. Úgy tudom kb 12 óra kell ahhoz, hogy teljesen kiürüljön a szervezetből az alkohol. Szerdára biztos leszek olyan állapotban, hogy biztonsággal adhassak úgy vért, hogy se másnak, sem pedig magamnak ne ártsak? Kitisztul kellően a szervezetem?2009. nov. 5. 19:25
1/3 anonim válasza:
Semmi akadálya a bulizásnak szombaton. Szerdára nem lesz nyoma az alkoholnak. Rendes dolog tőled, hogy rákérdezel erre a témára.
2/3 anonim válasza:
Nyugodtan ihatsz, szerdáig bőven kiürül, akármennyit is iszol szombaton.
3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, gondoltam hogy így van, de azért jobbnak láttam megkérdezni! Egyiket sem szeretném elhalasztani a másik miatt.
2009. nov. 5. 21:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!