Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Szerintetek ez mi lehet?

Szerintetek ez mi lehet?

Figyelt kérdés

Tegnap analisan kozosultunk a parommal.Eddig soha nem volt ezzel semmi problema (nem naponta csinaljuk,csak alkalmankent,2-3 havonta),de most az aktus utan kicsivel el akartam menni pisilni,de abban a pillanatban,ahogy elkezdtem osszepreselni az izmaim,irtozatos fajdalmat kezdtem erezni ami a vegbelembol sugarzott ki mindenfele,a combomba,a vaginamba,sot meg a derekam also reszebe is. Nem mult el az erzes,egesz ejjel nem tudtam pisilni,hiaba kellett,mert annyira fajt,hogy sirtam tole. A vegbelnyilasomnal lett egy akkora holyag,mint kb az emberi huvelykujj fele,es olyan a tapintasa ,mint a vizholyagnak.

A fajdalom reggelre elmult,legalabbis pisileskor nem erzem,szekletem pedig nem volt azota.

A holyag azonban megmaradt,talan egy nagyon picivel kisebb,de ebben nem vagyok biztos.

Az erdekelne,hogy mi lehet ez?

Elore is koszonom a valaszokat,remelem,hogy valaki tud segiteni.

25/L

2013. szept. 4. 13:02
 1/4 anonim ***** válasza:
Hűha :S ! Elképzelni nem tudom mi lehet... Én a helyedben vennék kamillás ülőfürdőt,könnyű ételeket fogyasztanék,hogy székeléskor ne legyen még nagyobb irritációnak kitéve az adott terület. Ha pár napon belül nem múlik,orvos ... nincs ebben semmi ciki el kell mondani mi történt és kész ! Jobbulást ! :-)
2013. szept. 4. 13:07
 2/4 anonim ***** válasza:

Ez bizony aranyér.

Eddig nem volt, de az anális szex utáni hasprés (amikor megfeszítetted az izmokat) előhozta.

Ha nehezen múlik el, akkor menj egy egy proktológushoz, és/vagy használj aranyér-kenőcsöt (pl. Reparon), illetve guglizz utána az aranyér-témának.

Ha nehezen múlik el, vagy kiújul,akkor lehet, hogy el kellene felejteni az anális szexet.

2013. szept. 5. 08:17
 3/4 anonim válasza:

Én is azt mondanám, hogy aranyér! de semmiképp nem az anális közösülés az oka, hanem az erőltetett izomfeszítés.

Lioton gél ami leggyorsabban lohasztja, de egy hétre minimum számíthatsz. ha nem egyhül, akkor orvoshoz!

2013. szept. 5. 08:33
 4/4 A kérdező kommentje:
Szerencsere idokozben elmult magatol,de koszonok minden valaszt.Remelem,hogy nem jon elo ismet.Megegyszer koszonom mindenkinek.
2013. szept. 6. 18:11

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!