Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Ki lehet aludni a fájdalmat?

Ki lehet aludni a fájdalmat?

Figyelt kérdés
Ha pl, vmi miattnagyon szomorú vagyok, és sírok egésznap, de nem akarok szenvedni meg sírni, akkor lehet azt hogy begyógyszerezem magam elalszok, és 1-2 napig "kialszom" a fájdalmat? Jobb lesz tőle? :(
2009. nov. 1. 14:59
 1/8 anonim ***** válasza:
jajj szegénykém, nehogy megtedd!!! nem lesz jobb, hidd el, ha begyógyszerezed magad :(
2009. nov. 1. 15:06
 2/8 anonim ***** válasza:
ha átalszol 2 napot, akkor mikor felkelsz ugyanúgy fog fájni mint elötte. Csak vesztettél két napot, hogy minél előbb feldolgozd. A fájdalom ilyenkor természetes, érezni kell, sírni kell, szomorúnak lenni, és közben feldolgozni, ez a természetes menet. Kinél gyorsabb a feldolgozás, kinél lassabb. persze attól is függ szerelmi bánatról van-e szó (szerintem igen), vagy pedig haláleset, vagy akármi bármi.
2009. nov. 1. 15:12
 3/8 anonim ***** válasza:
próbálj aludni vagy találkozz a barátaiddal,de edd a gyógyszert könyörgöm!tipikus közhely,de az idő minden sebet begyógyít!
2009. nov. 1. 15:13
 4/8 anonim ***** válasza:

bocsi kihagytam a NE szót!

3.voltam!

2009. nov. 1. 15:16
 5/8 anonim ***** válasza:
El lehet aludni,az pillanatnyilag jót tesz (de ne gyógyszerrel tedd,hanem csak simán) de sajnos mire felkelsz,semmi nem fog megváltozni.Nem lesz jobb tőle.Semmivelse.Nincs olyan egyszerű módzser,h valamit beveszel és attól jobb lesz.Vagy elalszol és jobb lesz.A berúgás se old meg semmit.Meg kell oldani a dolgot,vagypedig ha az nem lehetséges,akkor bele kell törődni.
2009. nov. 1. 15:19
 6/8 anonim válasza:
Szerintem ez nem megoldás!! Ha valami fáj lelkileg, azt fel kell lelkileg dolgozni. A sírás, szomorkodás nem egy elkerülendő dolog. Könnyít az ember lelkén, a felhalmozódott feszültség oldódik. Mikor az öcsém meghalt 13 évesen (én 18 voltam) 4 napon át sírtam folyamatosan. Ez kellett ahhoz, hogy rádöbbenjek, egész életemet nem sírhatom át, és összeszedtem magam. Gyógyszer nélkül!! Azon kívül, hogy a gyógyszerezéssel egészségügyi károkat okozol magadnak, semmi haszna nem lesz. A fájdalom is megmarad, max odébb tolod 1- 2 napppal.
2009. nov. 1. 15:19
 7/8 anonim ***** válasza:

az alvás igenis lehet gyógyító hatású! nyilván a szomorúság okát nem szünteti meg, de az idegrendszernek mindenképpen jót tesz! súlyos betegeket is szoktak mesterségesen altatni.

neked ajánlom, hogy egy jó macskagyökér és orbáncfűtea keveréket igyál meg, jól fogod magad érezni tőle, és egy jót alszol. de nehogy gyógyszert vegyél be.

2009. nov. 1. 15:22
 8/8 anonim ***** válasza:
húhát valószínű mivel én tegnap elkezdtem kapargatni az ereimet és majdnem fel is vágtam.. de aludtam egyet és reggelre minden gondom elszállt
2010. febr. 2. 23:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!