Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Magasság növelő talpbetét?

Magasság növelő talpbetét?

Figyelt kérdés
[link]
2009. nov. 1. 06:10
 81/108 anonim ***** válasza:
80%
Adtam le rendelést írtam 3 mailt nekik 2 különböző email cimröl, válasz eddig nulla. Kíváncsi leszek:)
2011. jan. 23. 14:14
 82/108 anonim ***** válasza:

Nem tudom, elég... furcsák vagytok. Azért írogattok, hogy teszteljétek őket? Ha nem hisztek nekik/a termékben, akkor ne foglalkozzatok vele, ilyen egyszerű.

Én nem vettem még tőlük semmit, szóval nekem nem érdekem dícsérni őket, de szerintem korrektek. 2 levelet írtam nekik (egyet egy éve, másikat fél éve) és mindegyikre hosszú és korrekt választ kaptam. Nem akartak rám erőltetni semmit.

Igen, én ki fogom próbálni a talpbetétet. De már elkezdem az étkezés átállításást és a gyakorlatokat. (Nem, sima nyújtással nem leszek magasabb, próbáltam. Leveleztem másokkal és csak 1 centis növekedésről írtak max.) Szóval nema a semmitől várok csodát.

2011. febr. 1. 21:00
 83/108 anonim ***** válasza:
100%

A húgom 3hónap alatt 2cm-t nőtt.Mindig hordja a talpbetétet,sokat eszik,és tornázgat is egy keveset.

Szóval,eddig hatásos ez a talpbetét.De a húgom 15éves és lehet hogy e nélkül is nőtt volna...

Úgy döntöttem hogy én is kipróbálom majd ha ő nem hordja.

Én 18éves vagyok,szóval majd kiderül az igazság,hogy használ e vagy nem.

2011. febr. 23. 15:23
 84/108 anonim ***** válasza:
MEgjött a betét, vártam rá vagy egy hónapot. Leálltam a zsíros kajákkal, már csapvizet is iszok, este nyújtok és megvettem egy kilotonna étrendkiegészítőt amik az e bookban vannak felsorolva. Nem volt olcsó beruházás remélem megtérül, még csak 2 hete tolom de a járás már nehezemre esik.
2011. márc. 2. 06:53
 85/108 anonim ***** válasza:

Szerintem annyi étrendkiegészítőt ne vegyél, mert a franc tudja mi van benne. Én lassan 4 hónapja használom a talpbetétet, kb. 1-1,5 cm-el vagyok magasabb, de ennek lehet hogy az az oka, hogy nem nyújtok annyit. Hát az első két hétben nekem is nehezemre esett a járás, mert fájt a talpam, de azt írták az a jó, és egy idő után megszoktam.

Visszatérve a kajakiegészítőre, a calciumtablettán kivül (tejérzékeny vagyok és már 2 éve szedem) semmi "tablettát" nem szedtem, mégis a 1.5centi meglett. Nem hiszem, hogy azoktól a bogyóktól nőnél nagyobbra.

2011. márc. 5. 12:25
 86/108 anonim ***** válasza:
és hány éves vagy? mert 20-22 éves korig alapjáraton nőhet az ember.
2011. márc. 7. 23:09
 87/108 anonim ***** válasza:
Még 21, de két évig nem nőttem kb. semmit
2011. márc. 12. 12:13
 88/108 anonim ***** válasza:
5%
Véleményem szerint, akik itt agyon dícsérik a terméket, ők a forgalmazói a cuccnak. Elővigyázatosan álljatok hozzá a dolgokhoz!
2011. márc. 17. 23:49
 89/108 anonim ***** válasza:
Én az eb*y-ről rendeltem 100% ugyanolyat jóval olcsóbban, 4 hónapja, gyakorlatokat végzem, semmi eredmény.
2011. márc. 20. 12:10
 90/108 anonim ***** válasza:
2011. márc. 20. 19:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!