Nem tudom, elég... furcsák vagytok. Azért írogattok, hogy teszteljétek őket? Ha nem hisztek nekik/a termékben, akkor ne foglalkozzatok vele, ilyen egyszerű.
Én nem vettem még tőlük semmit, szóval nekem nem érdekem dícsérni őket, de szerintem korrektek. 2 levelet írtam nekik (egyet egy éve, másikat fél éve) és mindegyikre hosszú és korrekt választ kaptam. Nem akartak rám erőltetni semmit.
Igen, én ki fogom próbálni a talpbetétet. De már elkezdem az étkezés átállításást és a gyakorlatokat. (Nem, sima nyújtással nem leszek magasabb, próbáltam. Leveleztem másokkal és csak 1 centis növekedésről írtak max.) Szóval nema a semmitől várok csodát.
A húgom 3hónap alatt 2cm-t nőtt.Mindig hordja a talpbetétet,sokat eszik,és tornázgat is egy keveset.
Szóval,eddig hatásos ez a talpbetét.De a húgom 15éves és lehet hogy e nélkül is nőtt volna...
Úgy döntöttem hogy én is kipróbálom majd ha ő nem hordja.
Én 18éves vagyok,szóval majd kiderül az igazság,hogy használ e vagy nem.
Szerintem annyi étrendkiegészítőt ne vegyél, mert a franc tudja mi van benne. Én lassan 4 hónapja használom a talpbetétet, kb. 1-1,5 cm-el vagyok magasabb, de ennek lehet hogy az az oka, hogy nem nyújtok annyit. Hát az első két hétben nekem is nehezemre esett a járás, mert fájt a talpam, de azt írták az a jó, és egy idő után megszoktam.
Visszatérve a kajakiegészítőre, a calciumtablettán kivül (tejérzékeny vagyok és már 2 éve szedem) semmi "tablettát" nem szedtem, mégis a 1.5centi meglett. Nem hiszem, hogy azoktól a bogyóktól nőnél nagyobbra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!