Nem akarom ócsárolni sem véleményezni az oldal talpbetétes+ megrendelős részét. Ha tényleg jó a termékük remélem fejlődnek ezen a téren és sikeresek lesznek (lásd a karcolhatatlan védőfólia forgalmazós oldalt. Egészen összeszedték magukat). Annyit mondok csak, hogy így ebben a formában nem ajánlanám a megrendelését, de a túl komolyan vevését is megfontolnám.
Az oldal tanácsait mellesleg érdemes megfogadni azok hasznosak egy egészségesebb jobb élethez.
Nem hinném, hogy egy termék hatásosságát az oldal alapján kellene értékelni, szerintem az itteni érdeklődők jobban örülnének, ha empirikus tapasztalatokat olvasnának. Én régen rendeltem, akkor még más volt az oldal, most megnéztem és talán ha kicsit jobban elolvasná az ember a dolgokat, akkor megértené miért vannak úgy, ahogy.
Egyébként én 3 hónapja használom és 3 centivel mértem tegnap többet a régi magasságomnál!
a gyakorlatokat is vegzed rendesen?
nincs tolle izomlazad ? ;DD
en sportolok rendszeresen de ezektol a gyakorlatoktol elso alkalommal olyan izomlazamlett hogy cask na
Hello!
Valakinek lenne ilyen talpbetétje és eladná én átveném tőle . Kiváncsiságból.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!