42/108 anonim válasza:
Sziasztok, ma kaptam képhez a terméket. Aki régebb óta használja az tudna írni az eseteleges eredményekről? Óriásit segítene vele, előre is köszönöm.
43/108 A kérdező kommentje:
majd irj a fejlemenyekrol
2010. okt. 11. 08:39
44/108 anonim válasza:
Fogok írni de jó lenne ha más is így tenne.
45/108 anonim válasza:
Én 3 hónapja nyújtok és 2 hónapja használom a talpbetétet, és az orvosnál nemrég 3 centivel többet mértek! Biztosan sok köszönhető a nyújtásnak is, de akkor is pozitív eredmény ennyi idő alatt! Az étkezési szabályokat tartom még be nagyon!
24/N
46/108 anonim válasza:
Szerintem tényleg igaz és énis megrendelek nemsokára egyet, mellesleg kérdezgettem tőlük,és úgylátszik h tényleg értenek hozzá
Majd írok ha megrendeltem és megérkezett
47/108 anonim válasza:
Sziasztok. Ez a talpbetét több méretben létezik vagy hogy kell elképzelni? Előre is köszönöm a választ!
48/108 anonim válasza:
Sziasztok! én nemrég rendeltem, külföldről jóóóval olcsóbban. :) most kezdtem 1 hete használni.. iszonyatosan fáj! Nagyon, nagyon remélem, hogy lesz eredménye is!
49/108 anonim válasza:
Először én is azt terveztem, hogy keresek külföldi elérhetőséget...deee itt annyi ebookot adnak hozzá, hogy hihetetlen, szal az a pár ezer ft plusz inkább megéri számomra, a pénzvisszafizetési garanciáról nem is beszélve, próbáltad már külföldi oldaltól vissza kérni a pénzed?:) Lehetetlen:) És ha írsz nekik levelet, lasz@rnak. Tapasztalat:(
50/108 anonim válasza:
Én azt nem értem, hogy ha a növekedési zónák lezárulnak, akkor hogy a bánatban tudsz tovább nőni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!