21/108 anonim válasza:
Természetesen nem, időben megkaptam, olyan másfél hét alatt. A supportjuk is megfelelő.
22/108 A kérdező kommentje:
a csomagolasbol kiderul h mi celt szolgal?
2010. máj. 29. 20:09
23/108 anonim válasza:
Barna borítékban jött, csak feladó és címzett volt rajta.
24/108 anonim válasza:
A gyakorlatokat csinálod mellé?
26/108 anonim válasza:
Utolsó kérdésem, és melyeket? Mert rengeteg van belőlük.
27/108 anonim válasza:
A gyakorlatok sorrendben vannak. Jelenleg a Stage III-nál tartok. Eltelt annyi idő, hogy a Stage I-II-t nem kell csinálnom. Ám ha nem teljesen világos, akkor írj nekik és kérdezd meg, hogy részletesen hogy van ez!
28/108 anonim válasza:
Örömmel jelentem, megérkezett a termék! Nincs semmi csalás benne, bevallom én ettől tartottam a legjobban. Az eredményekről is írok majd.
29/108 anonim válasza:
ha valamelyikőtöknek már nem kell,eladná nekem???
30/108 anonim válasza:
Gyors kérdés: ennek a magasságnövelőnek van valami negatív hatása a fogakra (torlódásra gondolok)
19/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!