Egészséges-e az ha 13 évesen 47kg vagtok? Ez mien testalkat?
Figyelt kérdés
154cm vagyok.Vékony,közepes vagy kövér vagyok?Tudnátok segíteni?2013. aug. 28. 21:45
1/2 anonim válasza:
Korban,súlyban egyezünk :)
Nekem azt mondják,hogy sportos alkat vagyok. Tükörben nem látom magamat kövérnek.
De mindenkin máshogy oszlik el a súly.
Úgyhogy szerintem te közepes vagy,de nem kell félni,még rengeteg idő van,hogy alakuljon a tested,mint ahogyan nekem is :)
13/L/166 cm
2/2 anonim válasza:
Előttem szóló: Te a kérdés írójával ellentétben 166 cm vagy, ami nagyban különbözik a 154-től.
Amúgy teljesen normális ez a testalkat, ha esetleg nem kedveled, kezdj el valamit sportolni, ha már sportolsz valamit, akkor ez a sport miatt van.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!