14 vok. Ictiózisom van, naon enyhe. Nagyon gáz ha babatusfürdővel fürdök? és babaolajjal kennek? így TELJESEN tünetmentes, de -egész nap- teljesen olyan a szagom mint egy kisfiúnak.
Most komoan, kit érdkel hogy mivel fürdesz?!?!?
Mindenki avval fürdik amivel akar, ha ez valakinek ez nem tetszik akkor azt sz#rd le.
Egyenlőre annak örülj ,hogy van valami megoldás erre .Inkább ilyen illatod legyen ,mint kirepedezett bőröd .
Majd fújsz az arcodra férfias arcszeszt,illetve ha bőröd ezeket nem bírja ,akkor a ruhádra. Máris nagyfiús illatod lesz .
Szia!
Gyakorlott ekcémásként megosztanék veled néhány tippet, hátha hasznukat tudod venni! :)
Fürödni egyszerű orvosi szappannal vagy babafürdetővel szoktam, ezekkel a termékekkel:
Megfizethető árú, bőrbarát összetételű termékek, a DM-ben mindkettő kapható. Fürdés után egy negyed órával én már nem is érzem az illatukat a bőrömön!
Ha kezd a bőröm kiszáradni, akkor finomítatlan növényi olajokkal vagy vajakkal szoktam kenni magam. Kedvencem a kakaóvaj és a kókuszolaj, az előbbitől csokoládéillatom lesz, imádom! :) Ha finomított növényi olajat/vajat vásárolsz, az bár minőségében szerintem kissé elmarad a finomítatlan társaitól, cserébe viszont olcsóbb és illatmentes. Bioboltokban beszerezhetők és jó sokáig kitartanak, mire elfogynak. :)
Ha még bármi kérdésed van írj nyugodtan, szívesen válaszolok! :)
22/L
köszike nagyon, de nem én veszem ezeket a dolgokat hanem a szüleim, és amúgy nagyon relaxáló dolog fürdeni így, csak éppen nem túl férfias. am köszi ezeketz az olajakat kifogom próbálni, mert a babaolaj nagyon erős szagu:S
amúgy a bőröm nem bír semmi ilyesmit izzadás ellen nagyobn kicsit nől a szőr a hónom alatt de leborotváljuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!